Cgdem Merhaba kızlar 7 4 hamileyim saclarimi boyamak istiyorum ama zararı var mı.bilmiyorum kimisi 3 ay dan sonra kimileride 3 aydan once boyayın diyor sizlerinde fikirlerini almak istedim
babymomm Cgdem daha cok erken kesinlikle boyamayın doktorunuzda izin vermez zaten sorarsanız son aya kadar izin vermiyorlar
Esra7261 Cgdem kim üç aydan önce boya diyor hayatımda ilk defa senden duydum bunu. Boyamayın ama illa boyatacaksanız da ilk üç aydan sonra ve organik boyalar ile boyayın diyor doktorlar 🙄
Gizemta Cgdem doktorum 3. Aydan sonra doğal boyalarla boyayabilirsin, annenin psikolojisi daha önemli dedi.
Nur19 Ona kalırsa kullandığımız evi temizlediğimiz deterjanlarda saç şampuanlarında deodarantlarda makyaj malzemelerinde de kimyasal maddeler var bu hamilelikte saç boyanmamasıyla ilgili bebeğe zarar veren kanıtlanmış birşey yok oyuzden herkez kimisi boyat kimisi boyatma diyor.Sadece boyarken kapalı ortamda kalmayın kokudan dolayı ona dikkat edin yeter. Ben 2.cı ayımda boyadım birde 2 hafta önce boyadım insan aynaya bakınca rahatsızlık duyuyor mutsuz oluyorum zaten hormonlardan dolayı sürekli olumsuz psikoloji içinde oluyorsun .
Cgdem Nur19 yani doğru diyorsunuz o konularda ama işte bazı olumsuz yorumlar da insanı etkiliyor ben doktoruma danışayım bi ozaman sağolun yinede 🤣
cansin92 Cgdem bana doktorum boyama boşver dedi.Ama bazı doktorlar diplerine boya değdirmeden boyayabilirsiniz diyor
Rabiasare27 Cgdem 32+6 doktorum izin vermiyor organik boya diyorlar ama ben öyle bişeyin olduğuna inanmıyorum muhakkak kimyasal vardır 🤔