ipeksfr 15+6 daym kızlar. Ultrasonda bebek oturur pozisyondaydı cinsiyeti tam göremedi ama %95 kız dedi. Erkek olsa daha görünürmüydü. Fikriniz varmı☺
BegmkbraKansiz ipeksfr bende 17 de gittim bebek oturuyor dedi göbek kordonu görüyorum dedi göstermiyor demişti aynı gün başka doktora gittim oda hemde ayrıntılı bu sefer bebeğin göbek kordonu önde oturuyor ama erkeğe benziyor dedi aekadanda süprizde yapabilir dedi oluyor böyle şeyler
MucizemE ipeksfr bana da kıza benziyor demişti otururken sonra netleşti kızım olacak Rabbimin izniyle 💕😊
gunaynur ipeksfr canım benimki erkek 16da göstermemişti ☺ Herkes göstermiyorsa kızdır dedi ama erkek çıktı 😃
Semabahri Ben 14+4 haftadayim bugune kadar hep erkek hissettim ama bugün gittim kontrole doktor kıza benziyo dedi ama ben hiç bişi göremedim haftaya bida gelirsin dedi çünkü hiç tam belli olmuyodu sizce değişme ihtimali olabilir mi
ipeksfr Semabahri olabilir cnm tabiki cihazada bağlı biraz bende tam net öğrenemedim hala beklicez yapacak bişe yok☺
MucizemE Semabahri bana kıza benziyor dedi sonra 100% kız dedi 14 haftalığız biz de ilk Ege benzerse genelde o çıkıyor bende erkek hissettim ama kızım olacak Rabbimin izniyle 🙏🏼💕😊
Semabahri ipeksfr aynenn öyle canimm bişiler alırız diye heyecan yaptık ama beklicez bi kaç hafta daha 😊
Semabahri MucizemE bende hep öyle hissettim gerçi kızım olucagi içinde çok mutlu olurum da eşim kendini erkeğe alistirinca şoka uğradı biraz 😁
ipeksfr Semabahri benim eşimde erkek istiyordu tahminler kız olunca şimdi oda kız istiyor. İstemeyip napacaklar😃
MucizemE Semabahri benim eşimde başından beri kız dedi ben erkek dedim duyunca bende şok oldum ama alıştım hemen 😁 kızım olacak diye çok mutluyum Rabbimden gelen herşeye razıyım🙏🏼
Semabahri MucizemE Allah hayırlı evlat nasip etsiin gerisi önemli değil valla ama alışır eşim de artık ben demiştim ona alıştırma kendini diye 😁
Gncaa ipeksfr yüzde 95 kız dediyse doktorunuz genelde doğru çıkıyo bende 15 haftalıkken kıza benzetti doktorum 17 haftalıkken tekrar gittim kesin kız Dedi şimdi Bi kızım olucak Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize 🙏
Deletedmom05 Erkek bebeler hic gizlemiyor kendini şekil şükül hareketLeri olmuyor açıyor bacak arasını doktor netlikle görüyor 😗 kızlar ya yüz üstü yatıyor yada saklıyorlar. Hayırlısı olsun.. benim oğlumda 12+6 iken göstermişti