Merve Kızlar biz kiracıyız. 8bucuk aydır bu evde oturuyoruz yani evlendiğimizden beri. Biz bu evi kiraladık ev sahibi satmayı düşünmüyorum dedi. Her neyse emlakçı biz daha balayındayken aramaya başladı eve müşteri getircem göstericem diye. Biz balayındayız evde değiliz dedik ev sahibini aradık benim satma düşüncem yok merak etmeyin dedi. Bu kadın ara ara hala arıyor müşteriye göstercem diye çalışıyorum evde yokum diyorum yine de eve gelmiş annem almamış eve. Benim bu emlakçı kadınla ilgili hiç bir yasal hakkım yok mudur ? Yani böyle olması mı gerekiyor. Ben evimi yatak odamı yabancı adamlar insanlar görsün istemiyorum.
Srfn11 Merve İyide ev sahibi satmiosa emlakciya ne ki gelmek istior bence siz ev sahibinizle bunu cozun ve emlakci bdha aradiginda sizi sikayet ederim de
Kahraman35 Merve bir daha gelmek için arasanız polisi ararim de. Ne ayıp ya. Ev sahibinize de durumu bildirin ve eve gelen olursa şikayet ederim deyin bence.
Tomurcuk18 Merve Bence ev sahibinde de suç var. Evi satmak istemese emlakçı ne diye gelsin. İkili oynuyo gibi.
Ozican Merve Bir daha ararsanız tacizden evime gelirseniz haneye tecavüzden polisi aricam diyin.Bunlar suç çünkü.
Srfn11 Merve Alala doluolanevi otnek dienehadle gosterebilir ya bdha ararsa ben olsam kardesim belani arama der kapatirim
Atlarlayasayan Merve ev sahibini arayın emlakçıyşa konuşsun madem satma niyeti yok.bir daha emlakçı sizi ararsa tersleyin
Ozican Merve polisi aramak bi tık daha pratik yasal hakkınızı ararsanız of of mahkemelerde sürünüyor insan
ecedrsvm Emlakçının işgüzarlığı. Bizde kiralarken ev sahibi emlakçıyı vermediği halde bizi müşteri olarak götürmüştü ve bir kira emlakçı parasını zorla aldı😡
Nur19 Suç emlakcida değil ev sahibinin haberi olmadan emlakçı eve müşteri getiremez demekki ev sahibi eve müşteri arayışında olduğunu emlakciya bildirmiş.
Tomurcuk18 Eger ev sahibi müşteri arayısındaysa ve emlakçı da bu yüzden geliyorsa boşuna şikayet etmiş olmaz mı kızlar 🙄 yani şikayet edince emlakçı; bana ev sahibi söyledi derse ne yapıcak.
Pelin86 Sen ev sahibini ara evi saticakmisin de hayir satmiyorum derse emlakciyla konusmasini iste eger hala durum devam ederse bilki ev sahibide ikili oynuyor Sen kimseyle muhattap olma evede sokma baktin zorluyor agzina tükür o zaman Bu arada evsahibi ile konusmayida kaydetmeyi unutma canim nolur nolmaz