Sdnll GamzeAkova 30+6 dayım gündüzleri çok sık idrara çıkmıyorum ama geceleri sanırım sabaha kadar 4-5 kere kesin gidiyorum. Birde bebeğim makat geliş olduğu için olabilir gündüzleri ayağa kalktığımda aniden tuvalet ihtiyacı hissediyorum. Yavaştan bir bel ağrısı başladı. Sizin nasıl durumunuz
Aslhan GamzeAkova 32+4 bu gece 5 kere uyandim lavabo için dışarı çıktığım vakitte bebek aşağıda mesaneye baski yaptigi icin yarim saat icinde yine sıkıştığımi hissediyorum bel kalca sırt agrisi birkac gunde bir geliyor doguma kadar böyle sanırsam 😅🤦♀️
xwoman GamzeAkova bende şuan da 31+2 ikiz gebeyim . gece sürekli tuvalete çıkıyorum . deliksiz uyuyamıyorum son 1 aydır falan . çalışıyorum şuanda son günlerim iş yerindeyken de tuvaletim az bile olsa bebekler baskı yaptığı için sürekli çok sıkışmışım gibi oluyor hemen lavaboya gidiyorum.
GamzeAkova Sdnll bende de aynı surekli idrara çıkıyorum kesintisiz uykuyu unuttum. Artik organlar daraldigi icin ne yesem rahatsiz ediyorum. Bebisde rahat durmuyor surekli bi yerlere baskı yapıyor. Neyse fazla birsey kalmadı. Hayırlısı hepimiz için.
Synonyms benimde 30+2 bugün. tuvalete çıkma durumu arttı. gece kalkmadan olmuyor. halsizlik için ne yapmam gerekiyor onu da hiç bilmiyorum. bütün gün yatsam yatarım herhalde:) sabahtan bi enerji geliyor sonra yok.
GamzeAkova Synonyms wc sıkıntısı gercekten kötü bide ben her yerde rahat edemiyorum o yuzden hic bir yere gitmek istemiyorum 😐😐
Bsekvnz 30. Haftaya girmemle Çok az olsada idrarim olsa sıklaştı, belim cok ağrıyor ayakta kalınca mutfakta biraz iş yapayım mutlaka oturmam gerekiyor sizlerde de böyle mi, hepinize sağlıklı gebelik dilerim kızlar
Begumkuyu Bsekvnz benimde belim ağrıyor sanıyordum ama hamilelikte genellikle böbrek kanalı genişlemesi oluyormuş bende oldu o da ağrı yapabilir doktoruna bir danış derim geçmiş olsun
Bsekvnz Begumkuyu aa bir sorayim teşekkür ederim, sanki 15 dk kalınca kesilcek gibi oluyor belim😔 sizede cok geçmiş olsun
Bsekvnz xwoman Allah yardımcın olsun hem ikiz hem çalışma zorlar bizler evdeyken hayıflanıyoruz.. uykusuzluk hepimizin derdi olmuş 🙄
GamzeAkova xwoman ya evet is yerinde zor oluyor. Lavaboya gidiyorsn 5 dk sonra yine. Bende uykuya dalarken 2 yastikla yatiyorum sonra o yastığı atmış oluyorum.
DuyguSenturk GamzeAkova 30+2 deyim aşırı midem yanıyo reflüm var geceleri uyuyamıyorum resmen acısından onun dısında bu haftayla birlikte aşırı bir halsizlik ve uyku sorunu başladı çalışıyorum ayrıca zorlanıyorum allah sabır versin hepimize🙈
Bsekvnz DuyguSenturk aynen bir de reflu var sade madensuyu en yakin arkadaşım oldu 😁 insallah Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin 🙏
Selviliker Sol tarafıma yatıp bacaklarımın arasına yastık alınca bel ağrım hafifliyor. İdrara gece 2 kere gidiyorum genellikle. Gündüz çok gidiyorum hatta kaçırdığım bile oluyor 🤦♀️Bebeğim çok aşağıda daha çok tuvalete çıkıyorum o yüzden... Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlar da geçecek bunların hepsi...
GamzeAkova Selviliker amin gececek inşallah zaman daralıyor. 😊 yatakta yastıktan bol bise olmuyor zaten artık