Leylaa16 Hamilelikte akintinin oldugunu biliyorum ama hafta sonu koku oldu. Sali.günü doktor kontrolünde doktora söyledim fitil verdi. 2 gündür fitili kullandim. Bir sıkıntı yoktu. Fakat bu gece asiri derecede yanma ve dis bölgede sislik kizariklik yanma sizi oldu. Kizlar sabah 9. Bucuga kadar uyumadim. Basina gelen var mi? Ne yapsam geçer? Ne olur biri bir akil versin. Bu arada 35+1 hamileyim.
Lidya Leylaa16 Arkadaş soğan suyu yazmış ama doktoruna danışmadan bitkisel kür yapıp içme,haa dışardan uygulamayla vajina yıkama falan bi nebze,ama soğan suyunun düşüğe sebep olabileceği bi gerçek.Senin haftanda zararı ne olur bilmiyorum ama risk sonuçta
Kbrac Leylaa16 Bence yine doktora gidin. Doktor fitile beraber genelde Crem de yaziyor. Infeksion kapmisiniz kendi basiniza bir sey kulanmayin mutlaka doktorunuza danisin. Genelde 1 haftaya geciyor Doguma da yaklasmisiniz Genital bölgede infeksion olmamasi önemli.
Hemsireanne35 Leylaa16 fitile karşı bi alerji olmuş olabilir eğer ulaşabilirseniz doktorunuza telefonla ulaşıp anlatın ya keser ya da başka bir ilaç yazar
Nurerdgn Sltnbl hayir ya sakin sakin boyle bi oneride bulunmayin sogan suyu dusuge neden olur lutfen emin olmadiginiz seyleri bahsetmeyin iyi niyetinizden suphem yok ama ciddi bi mesele bu
Leylaa16 Lidya her vcden sonra dusa girip yikiyorum ama bir günde usandim. Ne yapacagimi sasirdim. Fitilin yan etkisi sanirim çünkü artik akinti yok.
Leylaa16 Kbrac enfeksiyon icin fitil vermisti bu fitilin yan etkisi sanirim çünkü artik akinti yok. Zaten yan etkilerde de yaziyor. Ama dayanamiyorum ben artik sislige kizarikliga siziya. 1Hafta cok uzun bir süre ama 😰
SametHandeAtakan Bende bugün idrar testi yaptırdım ve banada enfeksiyon dediler sürekli temiz çamaşır giymemi ve bol su tüketmemi tavsiye etti hemşirem. Pazartesi günü kültür testi yapıcaklar bakalım ne çıkacak. Ama dediğin gibi şiştiyse ve kaşınıyorsa ben kaşıntı olunca travacort diye bir krem kullanıyorum kaşıntıyı gideriyor tavsiye ederim. 31 haftalık hamileyim bende
Leylaa16 SametHandeAtakan Allah sizinde yardimciniz olsun. Tuvalete gitmekten canim yaniyor artik. Sud a icmiyorum idrarim gelmesin diye. Ne yapacagimi bilemiyorum. Deliricem vallahi..
Oge Leylaa16 yıkamayın bu arada şeynizi siz temizlediğinizi zannediosunz aslında temizliosnz ama okdr temizliosnz ki oranın kendi özel aurasını bozuyorsunuz ve dışardn mikrop girmesini engelleyen vücud için yararlı olan mikropları da temizliyorsunuz o yüzden sadece silin tuvalet kağıdıyla duştan duşa dıştan ykayın iç vajna yıkamayın sirkeli su elma sirkesi içme suyu aynı oranda karıştırın yıkayın oranın aurasını tekrardn düzelteceksnz fitilide mutlaka şuan bırakn yarn dr unuzu arayın
Kbrac Leylaa16 Yok zaten kesinlikle Bu halde 1 hafta bekleyin demiyorum. Bence hemen gitmeniz gerekyiordu ki yan etkisi olsa bilene doktor size ne yapacaginizi söylerdi. Iyi tedavi ile bütün rahatsizliginiz 1 haftada gecer demek istemistim.
Leylaa16 Hemsireanne35 off yazdim ama cevap dönmedi cok yogun bir doktorum var ancak aksama yad a yarina amcak yazar döner de benim o zamana dayanacak gücüm kalır mı bilmiyorum.
Dilekdefne Leylaa16 canim elma sirkesini suyla karistir taharetlen doktorumda onerdi. Ve 2 gune gecirir bendede cok oluyo cunku.
meltemleung Leyla hanim eger o ilacin yan etkisiyse o ilaci birakmaniz gerekmektedir.doktorunuza mutlaka haber verin gerekirse gun icinde saglik ocagina gidip bir gorunun ihmal etmeyin
Leylaa16 Dayanamadim. Acile gittim kizler krem ve su verdi bunlari uygula dedi. Uyguladim.simdi bakalim etki edecek mi. Doktorum da cevap dönmüş, ödem olmustur dedi.
Nurerdgn Leylaa16 canim soğan suyu yazmis bi arkadas sakın oyle bisey yapma asla ama asla yapma sogan suyu dusuge neden oluyo Allah korusun hatta sen doktoruna sormadan hic bi bitkisel kür deneme doktorunla gorus belliki ilac yan etki falan yapmis doktorun gormesi sart gecmis olsun
Oge Leylaa16 bnce fitiliniz alerji yapmış dr unuzu arayın fitilinizi değiştirsin ve fitili kullnmayın sirkeli su ile yıkayın rahatlatır ayrıca soğk kopresde ypabklrsnz
OnurBusra Canım bende de var o durum enfeksiyon kaşıntı akıntı hemde aşırısı trivagon ve fitil vermişti ikinci hamileliğim son haftalarım ilk çocuğumda da çok çektim geçmedi ama bi türlü sürekli tekrarlıyor geçsede sürekli fitil kullanman lazım ve o kremi de kaşıntı için vermişti rahatlatıyor.