clmmmmm BabyComeOn yaaa tabi şaçmalık yarım günde olsa çalışmaları gerekiyo... hangi sehirdesin canım sen
BabyComeOn clmmmmm canım aradılar diğer yumurtam da gelişemediği için transfer iptal oldu allahım senin yüzünü güldürür inşallah dualarım senle 🙏🏻
Yesimeliz Seerpll sadece 3 gun yattim diger gunlerde de kendimi yoracak ev isi uzun yuruyus yapmadim cnm
clmmmmm BabyComeOn kuzum çook üzüldüm senn adına rabbim seninde en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah. bundada vardır bi hayır 🙏
clmmmmm Kızlaaar Trasferim Yapıldı çok sükür. inşallah olumlu sonuç alırz🙏..istemsizce karnımı sevip duruyorum inşallah devamida gelir🙏🙏 Lütfen duanızı eksik etmeyin🙏
BabyComeOn clmmmmm ayyy ne güzel yaaa inşallah tutar dikkat et kendine canım benimmm🙏🏻 allah yardımcın olsun emeklerini boşa çıkarmasın
clmmmmm BabyComeOn amiin kuzum amin inşalla..🙏 rabbim kimsenn kucagını boş bırakmasın seninde inşallah en yakın zamnda alırız haberini🌸
clmmmmm doktor ayriyetten enox igne verdi kan sulandırıcı. çok can yakıyomu kızlar yaa karnım zaten mos mor😐
Cagla22 clmmmmm cnm 3 gün banyo yapma hergün kabak çekirdeği mutlaka ye çünkü proteini yüksek . Sebze ağırlıklı beslen. 3 gün uzanıp dinlenmen yeter . Sana 3.gün embriyosumu bıraktılar ?
clmmmmm Cagla22 evet canım 3.gün embriyosu. uyguluycam bunları doktorda sıkı sıkı tembihledi çokta yatma bebegin kan dolaşımına ihtiyacı var dedi
clmmmmm Merve6475 amiin inşallah canım. suanlık çok yüksek moralim karnımla konuşuyorum seviyorum falan degişik bi şey😊 bol kahkahalı geçiyo😊
clmmmmm Cagla22 kan mi vermiştin canım yoksa evde testmi yaptın.. bende 8.gün yapsam kesin sonuç alırmıyım ki geçmezde şimdi günler