RdvnMlkn bu gece 35 hafta olucagiz Kızlar hastane icin kendinize ne koydunuz bn daha kendim icin hazirlamadm bijama takimi hazir sadece ya sizler
Reykzy RdvnMlkn terlik çorap, iç çamaşırı havlu kağıt, ped ,depend bez göğüs kalkanı ,göğüs pedi ,göğüs kremi,tarak,göğüs pompası,emzirme sütyeni, bakım çantası,
Yasemincifci RdvnMlkn pijama takımı gecelik sabahlıyoruz bitene pijama altı koydum hırka yazma terlik 2 tane çorap el havlusu dış fırçası dış macunu ben kendime bunları koydum canım birde depremde koydum 1 paket
Nismirhir3 3 cift rahat alt üst takim Corap Emzirme sudyeni Ich camasiri Makyaj Kisisel bakim kremlerimi Terlik Cikis icinde biseyler ekliycem daha
Nismirhir3 RdvnMlkn 36+3 haftaligiz birde buyuk havlu kucuk havlu sapuan sac kremide koydum dogumdan sonra hemen dus almak icin
Pinarropuz Benim de 35 hafta oldu, pijama takımı sabahlık iç çamaşırı falan ayarladım ama çantamı henüz hazırlamadım
Meltmc00 2 Emzirme atleti 2 hamile çamaşırı 6lı kullan at çamaşır iki tane pijama takımı terlik süt sağma Makinesi gümüş göğüs kalkanı ama daha ekleyeceklerim var kişisel bakım bornoz küçük havlu çıkışta giymek için rahat bir kıyafet vs
Gulsen1989 36. Dayım bende bebek için hazırladım kendime daha koymadım.sunlari koymayı düşünüyorum Gecelik 1 Pijama takımı 1 Göğüs ucu koruyucu krem Göğüs pedi 2 adet Kayısı hoşafı Tarak,terlik,havlu,ruj,rimel Depend 3 adet Bide anne bebek tacı resim için 2 tane de koyu renk pijama altı alcam onu araba da birakcam lazım olursa eşimden isticem kanama durumuna göre
NeslihanOner 32+1 im daha henüz pek bi şey almadım daha. İki pijama takımı biri düğmeli. Bi tane daha düğmeli almayı düşünüyorum. Göğüs pedi. göğüs kalkanı aldım