Melisktl 8 kilo aldım diye doktorumdan yemediğim azar kalmadı😂 64 kilo ile hamile kaldım. Sizde durumlar ne hanımlar😂
Nazoliii Melisktl iyide normal degil mi 🤔 31 haftalığım 7 kg aldim bende bunun icinde bile es cocuk vs var yani bence abartmis 🤔
Esra3890 Bende 26 haftalıgım 7 kilo almışım seninki gayet iyi bence az almışsın dıyemı kızdı acaba doktorun :) o doktora biz gitsek neler der ozaman
P0yrazimm Kızlar benim ikinci hamileliğim 113 le doğum yaptım ilk oğluma ve şuan oğlum 10 aylık tekrar hamileyim 5 aylık doğumdan sonra 10 kilo verebildim 103 e dusmustum şuan 19 haftaligim ve galiba 106 107 kilo olmuşumdur haftaya kontrolüm var benim doktorum da beni kesmesi lazım 😂😂😂 aynı doktor ilk oglumuda onda doğurdum bunuda onda dogurucam inşallah 😂
Mavigozunannesi 30 haftaligim bende 9 kilo aldım dr um da bisey demiyo ama sanırım zayıf hamile kalmak fark ediyo 56 ile hamile kaldım kimse kilo yi fark etmiyo bile ben dışında herkes az kilo aldığımı söylüyor
Vildanpasal61 Melisktl Bence gayet iyisin 74 ile hamile kaldım ama şuan 86 kiloyum tam 12 kilo almışım Allahtan boy 1.78 ama özellikle basen bölgesinden bayağı almışım bence aldığın kilo fazla değil 😁