Drygkhn Merhaba benım 6. Haftamda kahverengi lekelenmelerim oldu. Doktor progestan başlattı.rapor aldım. 8.haftada kırmızı kanama oldu gittik doktora bebk iyiydi. Yıne progestana devamdedi.bi de piyasa da cok zor bulunan pruloton depot dıye bı iğne oldum. Kanamalar tkrar kahverengiye döndü.hatta bi 5 gün fln hıc gelmedi tam bitti dıye dusunurken 12.haftada tekrar kırmızı döndük başa doktor tekrar progestan. Artık iyice sıkılmaya baslamıstım yenı doktor arayıslarına girdim. Bundan 10 gün önce cokbüyğk kanama yaşadım gece yarısı 8-10 ped dolu dolu doldu ve kanama hıc durmayacak sandık. Sabah yenı buldugum doktora gıttık ve benım 6 cm miyomum oldugunu söyledi kanamanın nedenjnın bu myonun yaptıgı kasılma sonucunda oldugunu söyledi. Hasta eye yatırdı. Pıhtı alanlarının oldugunu aöyledi.her gn 3 serum progestan iğne, 3 tane progestan, crinone jel ve endol kullandım. 2 gun ıcınde büyğk büyük pıhtılar düşürdüm. Ilk gebelık oldugu ıcın bu pıhtıları önce dusuk yapıyorm sandım ama cok sukur bebek iyiydi. BCumartesi taburcu oldum. Kanamam azaldı suan sadece ıdrar sonrası bır kaç damla gelıyor. Doktorum olabılecegını aöyledi tedavıye devam edıyorum. 16 haftalık olduk inş hepımız sağlıkla kucagımıza alırız herkese gecmıs olsun. Diyecegın su ki büyük ve kırmızı kanamalardan da korkmayın. Ben o aksam artık herseyun bittiğini dusunmustum ama bebegım cok sukur iyiydi🙏🏽🧿