minikkalpp Kızlar 39+3 deyim. Bugün doktor muayne etti beni ne açılmam var ne sancım ne zaman doğurucam ne yapim şaşırdım kaldım 😓😪😪😪
Deletedmom308 minikkalpp 39+1 deyim bende bekliyorum 🤦♀️Sancım hiç yok Kaç günde bir çağırdı doktor sizi
Zeynebrima minikkalpp ben 40+5 te doğurdum 😬😬 0 sancı 0 açılma vardı kontorle gittim açılma varmı diye baktı ebe sonra o gün nişanım geldi biraz elini sokmuştu sanırsam ondan oldu doğumumu başlattı bir nevi 🤭🤭 yarın doğurdum sonra kendi sancım ile
Aysegolcuk minikkalpp bendede tık yok 😭 38+1 haftadayım kız olduğu için 2 hafta daha geçer diyorlar bazılarıda 1 hafta sonra doğum yaparsın diyo ay kafam karıştı herkes bişey diyor 😂 sağlıklı olsunda gününde gelmesini istiyorum
minikkalpp Deletedmom308 haftada bir gidiyorum. Bugün gittim eğer doğmazsa pzt mecbur doğurtcak heralde😬
Anonimane_150 Asibayan bende tam. 38+0 oldum bugun randevum vardı sancım felan yok ama 3 cm olmuş açıklığım ama sancı ağrı vs hiç yaşamıyorum🤔🙊
Deletedmom308 minikkalpp bende geçen Cumartesi gittim. Bu Perşembe tekrar çağırdı. İnşallah o güne kadar çıkar sancılar
Ozlmkrt Bende 38+ 4 haftalığım sancı ve açılma yok ama doktorum rahim hazır yumuşamış her an gelebilir dedi bekliyoruz :)
minikkalpp Deletedmom308 ay bide muayne etti vajinadan ıyyy öğğğ o ne vallahi kadınların işi ne zormuş😪😪😪
Anonimane_150 Asibayan açılma olmuş ama sancım hiç yok ya İnşAllah kendi sacımla doğum yaprım suni almayaa biraz korkuyorum😅😅
Duyguboz 40+4 benim de🤦🏼♀️ 40’ a kadar zor bekledik zaten şimdi bi de üstüne gün ekliyoruz 😅 yarın doktora gidicem sancım yine yoksa Suni verin doğurtun beni diycem artık canıma tak etti 🙈🤣 Geleceği yok minnak kızımın ☺️