Selnnn Merhaba bizde bgn 14+1 iz ama ben daha iyiyim bulantım baya azaldı iştahım açıldı çok şükür🙏🏻 Hatt artık ufak tefek yemekler yapıyorum. Sizin cinsiyet bellimi
ftscebeci71 Merhaba doktor kız dedi ama net birşey yok bekle biraz daha dedi 😒 Ben yorgun hissediyorum kendimi kahvaltı bile etmek istemiyorum zayıfladım da baya bugün 14+1 oldum bende 🙏🏻
Beyzakkvrak Bende bugün 14+1 oldum artarak çoğalan bulantılarım gitmiyor dahada fazlalaşıyor hiç bir yediğimi sindirmiyor midem yediğimi kus safra kus su bile içemiyorum 🤦🏻♀️ Ama yorgunluk hisside var gecede uyudum gün içinde gene şu ana kadar iki saat uyumuşumdur aralıklarla 🤷🏻♀️
ftscebeci71 Üzüldüm senin için de 😔 çok zor geçiyor benimde gece uyuyamıyorum gündüz bir kaç saat olsa da uyumaya çalışıyorum ne tarafa dönersem döneyim ağrım çok Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🙏🏻
Acelyae Bende sürekli halsiz hissediyorum 14+1 Benim’de gündüz uykum o kadar çok geliyor ki gece de nedense hiç yok uyumuyorum da birde sağ ayağıma nedense kramp gibi bişey giriyor üstüne basarken arada sizede oluyor mu 🥴
ftscebeci71 Acelyae Bende kramp olayı yok çok şükür baş dönmesi, mide bulantısı, iştahsızlık, halsizlik felan var işte var da var yani sağlık bir şekilde kucagıma alsaydım miniğimi 👼🏻🙏🏻🙏🏻
Nata97 BENIM hic bulantim olmadi o yuzden 15kilo aldim 😂 ama ilk haftalar hep uyku istiyordum Bide goguslerim fazla hassaslasmisti simdi 35+4um ve saga sola donmek zor oluyor bide yattigim yerden kalkmak sukur uyku problemim yok 😊
ftscebeci71 Nata97 maşallah iyimiş Allah bütün anne adaylarına sağlıklı kolay hamilelikler nasip etsin 🙏🏻🤲🏻🤲🏻
Acelyae ftscebeci71 baş dönmeside kötü ama gün içinde çok yatıyorsan oda yapabilir diğerleri bende de var Allah herkese sağlıklı kucağına Almayı nasip etsin 🙏🏻