xwoman bir sorun olmayan yani açılma vs sorunu olmayan ikiz gebelikler en fazla kaç haftaya kadar anne karnında durur ? yani şimdi benim 37 haftam bayram tatiline denk geliyor. dr um olmayacak doğumumu dr umun yaptırmasını istiyorum. 38 haftaya kadar dayanır mı acaba ? tek gebelik gibi
Bet0142 xwoman valla 33 haftadayım doktorum ıkı hafta daha dayansaydın dio bende hazırlıklarımı yaptım herşey tamtakır beklıyorum 😂
Ftsfrt xwoman bende merak ediyorum 24 haftalık olduk biz inşallah 35.36 haftayı görürüz🙏🏻36 da Bebişlerin bütün organları tamamlanıyor o yüzden sonrası sıkıntı değil inşallah sağlıkla gelsinler bebişlerimiz
xwoman Bet0142 35 te mi alıcaklar seni doğuma ? erken değil mi :( bende korkuyorum sancıların falan var mı açılman ya da ?
Bet0142 Busraa3434 canım kiloları düşük olmazsa ve ciğer gelişimi iyilerse nefes almada problem yaşamıolarsa kalmıolar benım doktorum kalmayan ıkızlerımız var dedi
brldmr xwoman Allaha sukur problemlerim yok 36+0 bugun. ben dogurmak istemiyorum 38+0 dan once. doktor 37+0 da almak istiyor. facebookta grup var ikizler için . orda var 38,39 da doguranlar ama genel 36,35,37 de dogum yapmıs.
brldmr xwoman 32-33 haftalar bayrama denk gelseydi beklenebilirdi ama 36 37 38 haftalarında dogum yapma ihtimalin cok cok yuksek. dogumda özellikle kendi doktorunu istiyorsan bayramdan once yapmalısın dogumu bencr ya da bir yedek doktor belirlemelisin bayramda dogumuna gelebilecek olan. cunku o haftalr oldukca kritik. benim bir problemim yok ama 3 gunde bir doktora gidiyorum. her an alabilirim bebekleri beklemem diyor en ufak bişey olursa.
xwoman Busraa3434 kilolari nr kadar iyiymis benimkiler 30 haftada biri 1540 digeri 1400 gr di. Cok mu az acaba ?
Bet0142 Busraa3434 hayır ıkızler için cok ıyı kıloları gerçekten benımkıler 29 haftada öleydi kıloları