RabiaMm Kevserbtr 140 günü 30 a böldüğünüzde 4 ay 20 gün demektir. O yüzden 4 ay 20 günlük hamilesiniz☺️
Tamam Kevserbtr 30 günlük olduğunuzda 1 aylık oluyorsunuz.o şekilde hesaplayabilirsiniz.8 haftalıkken 56 günlük oluyorsunuz,8 hafta 4 günlükken 60 günlük olduğunuz için 2 aylık oluyorsunuz.21+3’te 150 günü tamamlayıp 5 aylık oluyorsunuz,allah’ın izniyle.
Zmrtbdk Kevserbtr google a kaç aylık hamileyim yaz.Görsellere gir çizelge çıkacak.Ordan bakıyorum ben 🤗
eminesbr Kevserbtr yok canım yeni 5 aylıksın 24 haftalık olduğunda 6 aylık olacak :)) sağlıklı doğumlar
Doga_deniz Kevserbtr gününü 30 a böl canım. 140 günlüksen 4 ay 20 günlük yani 10 gün sonra 4 bitip 5e girmiş oluyosun 😄 4 buçuk diyebilirsin soran olursa kestirmeden 😅
ozz0616 Kevserbtr ben son adet tarihime göre hesaplıyorum. Her ayın 7sinde 1 ayım dolmuş oluo. Arada 1 yada 2 gün fark oluo sadece. Hiç öyle karışık hesaplara gerek de kalmıyo böylece 😃
Seherarjin Bende 22 haftamı bitirdim. Hesaplamalarıma göre 5 ay bitti sanırım 😂 bende aynı şekilde hesaplayamıyorum. Her bitiş tarihim gelince bir ay sayıyorum mantıken .ama hangi tarihte Doğum yapacağımı çözemiyorum bit türlü