kusananne Merhaba arkadaşlar, darıca da oturuyorum özel ya da devlet hiç farketmez yeterki düşüncelerimi önemseyecek merakımı giderecek bir doktor arıyorum maalesef denk gelemedim. İlk gebeliğim medicalparkda burcu hanıma gidiyordum tavrını ve aceleciliğini beğenmediğim için gitmekten vazgeçtim sonra konak hastanesinde müge hanıma devam ettim ama maalesef aradığımı bulamadım. Herşeyi para olmuş insanlarla muhattap olmak istemiyorum, onu hissettiğim zaman doktordan soğuyorum. Para delisi olmayacak hastalarıyla birebir ilgilenen bi doktor varsa önerin lütfen, 14. Haftadayım cinsiyetine bakılmadı bile çok merak ettiğimi belirtmeme rağmen sürekli erteleniyor. Gerçekten zormuş doktor bulmak 😔😔
Gamzeciks kusananne bende burcu hanıma gidiyorum. Çok memnunum kendisinden. Güleryüzlü, gayet sevecen birisi :/ başından beri o takip ediyor. Size niye öyle olmuş üzüldüm açıkçası.
Mel0s kusananne bende amanullah cagataya gdiorm muthis bi doktor cokta ilgili gereksiz olan hic biseyi soleyipte kafani karistrmio solemesi gereken neyse onu soluo bnce bi dene derim🤗
hfza Gamzeciks bende daha once burcu hanima 2 kez gittim iki muaynemdede devlet hastanesinde hissettirdi kendimi bana aceleci bi tavri var ve odada burcu hanim asistani birde bi baskasi daha vardi 3 kisiye ozelimi anlatmak ne kadar mantikli bilemedim🙄
kusananne Gamzeciks şans işte, seçim zamanına denk gelmişti benim gidişlerim o sebeple ilgilenmek istememiş olabilir
kusananne hfza aynen öyle içerde 3 kişi vardı her gittiğimde sormak istediğimi soramadım kendimi anlatamadan odadan çıkıyordum