Gamzeemrmrt Kızlar ıkılı testım temız devlete gıttım gecen gun 3 lü testı istedı verdım 15 gun sonra alıcam 1 mayısta ozelede gıdıcem şimdi oda 4 lü ısterse napayım sızce cok kararsız kaldım maddı acıdan da sıkıntı ıkılı temız ama bılemıyorum ☺️🤪
Betttt Gamzeemrmrt ben sadece ikili test yaptırdım cok şükür temiz çıktı. Doktorumda 3 lü ve 4 lü testi yaptırmaya gerek yok dedi. Birde detaylıya girdim oda temizdi bence gerek yok temizse yaptırma
Kbregt Gamzeemrmrt Bi programda kadın doğum doktorunu dinlemiştim. İkili testte öğrenme oranı %90 4 lü ve 3 lü testlerde bu oran çok çok aşağıda demişti. 2li temizse bence yaptırma heleki özelde birsürü para istiyorlar.
Gamzeemrmrt Betttt tşk edrım evet temız şükür cnm içim raht ama bu 4 dortluyu herkez oyle dıyo ıkılı temısse gerek yok dıyolar
Gamzeemrmrt Kbregt evet temız şükür 3 devlet istedı yaptırıyım dedim ama bunu dusunmuyorum ya ☺️Tşk edrım
Gamzeemrmrt Kızlar dr geldım herşey normal 4 lü testı dr istemedi gerek yok dedi beebek 213 gr 19 sn sızce nasıl ☺️
Gamzeemrmrt Sevcanesme 4 ayrı şeye bakılıyo down troıd vs gıbı canım ama ıkılıde kesın bn yaptırdım üçlüyüde oda zeka testi. Oyle☺️
Sevcanesme Gamzeemrmrt ben üçlü yaptırdım sonucunu alacam ikili yaptırmadım sonuçun iyi çıkarsa dörtlüyü düşünmüyorum
Semosh 2li iyise 3.4e gerek yok diyorlar. Ayrıca Bi sorunda olsa aldırmam dersen 2liyi bile yapmazlar. Zorunlu mecburi bişey değil. Ben 2li yaptırmıycam sanırım. Allah korusun bişey çıksa hem aldırmam hem doğurana kadar stres sıkıntı üzüntü. Allah büyüktür neye layık görüyorsa bizi en güzeli odur.
Gamzeemrmrt Semosh bnce yanlıs canım aldırmaya bılırsın ama en azından arastırısın bişyler ogrenırsın 2/3 lüyr gerek var 4 lüyu zaten bnde ıstemıyorum cunku dıgerlerı ıyı olursa
birdirbir Şimdiki aklım olsa hiç bir tarama testini yaptırmazdım. Bir ihtimal uğruna Hamileliği zehir etmekten başka hiç bir işe yaramıyor. Sıkıntı stres ile geçen bir hamilelik. Bişey varsa da Doğumda öğrenmeyi tercih ederim açıkcası