[silindi] 9+2 haftayım ve kanamam var 2 gün önce hastanede yattım fakat geçmedi doktorum bebeğimin sağlıklı olduğunu söylüyor ama kanama neden olduğunu bilmiyor ilk gebeliğim çok korkuyorum..
BaharSefvan [silindi] canm progeston verdi mi doktorun kulllanıyo musun? İlk zamanlar kese etrafında benm de olmuştu kanamam. İlk üç ay kullandım sonra bitti çok şükür
[silindi] BaharSefvan evet 1 aydır kullaniyorum fakat benim kanamam 1 hafta once yine olmustu hemen kesildi simdi 4 gun olsu kesilmedi serum takildi o zaman rahattim eve geldim bugun tekrar devam ediyor ve gittikce koyulasiyor
BaharSefvan [silindi] doktoruna danış bi canım arttırsın ilacın dozunu. Yada pruloton iğne yapcak. Sürekli yat hiç kalkma ewi temzleme yemek yapma kendine dikkat etmn gerek
[silindi] BaharSefvan zaten şu 1 aydır hiç bir şeye elimi sürmüyorum sürekli yatıyorum ilacım 200 mg ve sabah öğle akşam olarak 3 kez kullanıyorum
BaharSefvan [silindi] ben sabah akşam kullanmıştm canım herkesn kanama alanı farklı olduğu için bişey diyemiyorm🤦🏻♀️ İnşallah geçer senin de ama bi görün doktoruna derm
[silindi] Sizin kese etrafında olmuş fakat benim kesem tertemiz 2 kere özele gittim bebeğimde sağlıklı kanama nerden geliyor bilmiyorlar