Pamukdeniz
Yazdım ama sayfam güncellendi hatta kısa kısa kitaplardanda bahsetmiştim 😔 birkez daha yazıyorum zevkle
Mahallenin en mutlu bebeği dr harvey karp daha başlamadım buna
Einstein hafıza kartları kullanmazdı de roberta golinkoff dr kathy pasek dr diane eyer üniversite hocalarının yapmış olduğu bir çalışma çocukların bilişsel ve duygusal gelişimini anlatıyor adım adım hatta içinde örnek yaklaşımlar var nasıl öğretilebilir diye oyuncak sanayisinin insanlara etkisinden bahsediyor
Hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı ayşe öner in kendisi yenidoğan hemşiresiymiş o yüzden deneyimlerini anlatmış aslında ne yapılır ne yapılmaz hatta resimler falan var içinde egzersizler bile var bizler için 😄
Annelik sanatı adem güneşin bence iyi bir pedagog hatta montessori ve waldorf eğitimlerini iyi anlatıyor
Etkili anne baba eğitimi dr thomas gordon a ait o da bar olan ortalama anne baba tipolojilerinden bahsediyor çocukla iletişimin onu anlamanın öneminden hatta çocuk yetiştirmede anne baba uyum ve uyumsuzluğundan bahsediyor
Hatta kızlar adem güneşin YouTube da pedagoji okulu diye bir kanalı var çocuk gelişi anne baba yaklaşımı 1.30 saatlik videolar ortalama bence izleyin naçizane güzel şeyler anlatıyor..
Biraz uzun oldu kızlar kusıra bakmayın 😄😊