Yasmin41 Kızlar hamileliğim alımdan beri geniz akıntım arttı sürekli sabahları kusma yapıyor enfeksiyon yok alerji ilacı da kullanamıyorm tıkalıyım sürekli halsiz sabahları zor kalkıyorum kusmadan kendime gelemiyorum sizlerde de böyle oldu mu benim gibi alerjiden dolayı geniz akıntıları artan oldu mu?
Burcuveburcum Yasmin41 bende aynı dertten muzdaribim bahara girdiğimizden beri perişan oldum serim fizyolojik kullanabilirsiniz burun açıyor azda olsa çok dayanılmaz günlerde ben alerji ilacımı alıyorum doktorum çok zorunda kalmadıkça kullanma dedi yazdı valla napıyım nefes alamamaktan iyidir arada kullanıyorum
Cigdemt Yasmin41 benim de hamileligin basindan beri geniz akintim var. Surekli kusuyordum. Avuc avuc iltihap sonra da safra.18. Haftadan sonra kusmalarim azaldi. Bogazimda hala var akinti. Ama kusmak artik cok canimi yakiyor.28. Haftadayim nefes alamiyorum tikaniyorum :( malesef benimki gecmedi
kocisininprensesi Yasmin41 ✋🏻 Vee baharın gelmesi nedeniyle polenlerden daha da arttı. Gece yatmadan burnuna tuzlu su çek hınkır. Ve yastığın mümkün olduğunca başın aşağı düşmesin
Arzymn Yasmin41 keçiboynuzu pekmezini deneyin derim, alerjik rinitim, astımım herbişeyim vardı, beni çok rahatlattı, her gün mutlaka 1 tatlı kaşığı kullanın, gebelikte de kullanılıyor, hem kan da yapar
Yasmin41 Burcuveburcum ben kbb gittim alerji ilacı yazamam dedi gebelikte ,antibiyotik yazdı ama midem kaldırmadı geri kustum daha da içmedim, yani bu geniz akıntısının bebeğe bir zararı olmaz dimi canım doktorun da sana öyle mi söyledi ? Bana bir de fısfıs yazdı ben sadece tuzlu suyla gargara yapıyorum arada ama sabahları sürekli kusmaktan da yoruldum hep bir halsizlik
Burcuveburcum Yasmin41 çok ısrar ettim eğer kullanılabiliyorsa çok zorlanırsam içmek için istiyorum dedim geniz akıntısını bebeğe bi zararı olduğunu düşünmüyorum ama ben geceleri uyuyamıyorum hapşırdık öksürük halsizlikte yapıyor nefes alamamaya başlıyorum sabaha kdr yalnız o günlerde içiyorum çok zorunda olmadan kullanılmaması gerekir tabi bende Nadire’n alıyorum
Yasmin41 Cigdemt canım benim de başımdan beri zorlu bir hamilelik geçirdim zaten 5 ay sürekli kustum şimdi 27+5 günlüğüz hala sabahları kusuyorum sürekli genizde bir akıntı boğazımı burnumu sabahları sürekli 25 dk yıkıyorum kusuyoum öyle kahvaltı yapabiliyorum, sanırım Doğuma kadar da sürecek bu süreç hormonlardan dolayı da artıyor havalar da ısındı daha çok artacak zannedersem. Peki doktorun ne söyledi kbb bana bebeğe zararı olmaz dedi alerji ilaçları yazamam dedi. Ben de sabahları sarı geniz akıntısı safra kusuyorum her sabah napıcam bilmiyorum:(
Cigdemt Yasmin41 canim bana sinusleri bosaltici ilac yazdi ama kullanmadim 🤢 bende sinuzitten oldu saniyorum. Papatya buhari yapip bosalttim falan ama kar etmedi. Simdi surekli ekmek hamur isi yiyorum sabahlari. Her sabah kalktigimda mutlaka 1 muz yiyorum. Bulanti ile oyle basa ciktim canim. Yoksa kusmak o kadar zor ki altima Kaciriyordum. Gozlerimin kenarlarinda kirmizi kilcallarim catladi zorlanmaktan. Her sabah 1 muz dene ya da peynir ekmek
Yasmin41 Cigdemt aynen benim de gözaltlarımda benek benek kırmızı ama kusunca rahatlıylrum kusmassam kahvaltı yapamıyorum canım böyle Doğuma kadar gidecek sanırım. Bİr de bunun bebeğe bir zararı Yok dimi doktorun ne söyledi bu konuda ? Benimki antibiyotik içemedğm için iğnesini vurulabilirsn dedi ama ben korktum iğneden
Yasmin41 kocisininprensesi evett ya daha da arttı her sabah kusuyorum artık Doğum yaklaşsa da bitse diyorum zaten 5 ay sürekli bulantıyla geçirdim hamileliğimn bir günü kusmadan geçmedi, ilaç felan kullanıyor musun canım doktorun bu konuda ne dedi bir zararı olmaz dimi bebeğe
Cigdemt Yasmin41 canim kusmamaya calis. Yoksa karnini zorluyorsun. Ben altima kaciriyordum kusmakta zorlanmaktan 🤢 midemde yara olustu kapakcigindan kan geliyor. Artik mumkun olduğunca uyumaya calisiyorum ya da kafami geriye one yatiyormiyorum gun icinde. Kusmam boylece azaliyor
Cigdemt Yasmin41 bir de pekmeze limon sıkıp uzerine de su karistir. Onu ic. İyi bir balgam sokturucu canim
kocisininprensesi Yasmin41 canım hiç ilaç almadım, şuan da sancı odasındayım Doğum başladı suni sancı veriliyor
Yasmin41 kocisininprensesi Tek bir avazda doğurursun inşallah canım ne güzel haber sağlıcakla al kucağına miniğini :)
kocisininprensesi Yasmin41 inşallah canım benim allah razı olsun 🙏🏻 13.30 dan beri suni sancı alıyorum ama maalesef açılma ilerlemiyor
Yasmin41 Arzymn deneym canım keçiboynuzu pekmezi nivalis markası var biliyor Musun onu yemesi de kolay oluyor ama açken midem bulanıyor tatlı yiyemiyorum yemekten sonra da bir tatlı kaşığı şeklinde olur dimi
kocisininprensesi Yasmin41 çok garip bir duyguymuş annelik. Kucağıma alıp, koklayınca her şeyin boş olduğu anladım ben. Darısı başınıza inşallah😘🙏🏻