Ozge3747 Slnrhz Benşm bebeğim de tüp bebek 13+4 üm cinsiyetine erkeğe benziyor dedi. Şimdiye kadar riskim olduğu için her hafta gittim ama bundan sonra 2 haftada bir gideceğim sanırım.
Slnrhz Ozge3747 Rabbim sağ salim kucağına versn inşaalllah canm ihmal etme git Bn olamasam da sen rahat olmaya çalış
Pinarsurer Babymama 12+1 de kıza benziyor galiba kız dedi Sonra doktor değiştirdik zaten istiyordum böyle bir şey i 13+1 de erkek yüzde 90 dedi 16 da erkek dedi en sonunda 😁
Ozge3747 Slnrhz Sağol canım benim amin sen de sağlıkla kucağına al inş ya ben de rahat olamıyorum sürekli ya bir şey olduysa diye düşünmekten kendimi alamıyorum ne yapacağız biz böyle ya 🙈
Aby34 Aynen 13+6 cinsiyet daha belli değil doktorumuz tam 18. Haftada kesin olarak söyleceğim dedi :)
Babymama Pinarsurer sağlkla gelsn bzmki de kesn konuşmadı bakalm perşembe öğrencz çk merk edyrm özel bi de sylemedi hala 16. Haftadayz
Slnrhz Ozge3747 valla hiç bilmiyorum düşünüyorum 18 hafta düşüne düşüne nasıl geldm bu korku ve kaygıyla belki hareket etse artk rahatlarz
Ozge3747 Slnrhz Aynen ya ben daha 14.haftamdayım iki haftadır doktora gitmedim öleceğim meraktan sürekli kendimi dinliyorum ben de bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum
Svdbkn Ozge3747 bende öyle 2 hafta da bir çağırmıştı bugüne kadar 12. Haftada gittiğimde 1 ay sonra gel dedi şimdi meraktan duramıyorum sürekli karnımı dinliyorum arada karıncalanma gibi oluyo hareketleri mi acaba 🤷♀️😂 ilk gebelik olunca insan hevesleniyo mu nedir ya
Svdbkn 14+3 olduk bizde 12 hafta da erkek gibi denildi 16 da gidicez tekrar nasip 🙂 ama bulantılarımız geçmedi 86 hamile kaldım 81 Kiloyum şuan 🤦🏽♀️ peki bulantılarınız ne durumda nasıl baş ediyorsunuz bana da Bi yardım Ekim anneleri 🙂