SemaOkur Kızlarrr 27 haftalığız hala yeşil akıntılarım geçmedi sürekli geliyor değişik bi akıntı bu sulu ve yeşil pütürlü geliyor böyle Bi durum yaşayıp doktora danışan oldu muu yardımcı olurmusunuz.?
songul123 SemaOkur enfeksiyon belirtisi yeşil akıntı canım doktoruna danış ilaç falan verir bekleme derim çünkü enfeksiyondan erken doğum yapan dahi var geçmiş olsun
Husne8293 SemaOkur doktoro gorunce bence bende sari akinti vardi mantarim varmis fitil verdi kullandim ise yaradi
blackeagle SemaOkur ayni akıntı bende 1 aydır var şuan 35 haftaliğim hala gecmedi tum testler yapildi en son mantar dedi bir suru fitil krem kullandim bana mısın demiyor.Doktor en son ki muayenemde sirkeli suya otur tek çaresi o dedi iyi geliyormuş o akıntıya
Meryu SemaOkur sirkeli su ile geçti bnmki. Benim de kahverengi akıntım vardı sirkeli su ile yıkadım sildim genitalbölgemi 1 günde geçti bin şükür doktoruma sordum yapmadan önce onayladı
SemaOkur blackeagle Çok rahatsız ediyor ya ped kullanıyorum o yüzden 🤦♀️ daha önce böyle birşey olmadı hamile kaldım 3.aydan sonra başladı
blackeagle SemaOkur evet seni cok iyi anliyorum günlük ped dayanmıyor şuan her an geliyor disari cikamaz oldum nasil gecer ya😕