ArzuMurat Eveeettt, 16+3 günlük hamişim 🙈 Cinsiyetimiz erkek; kafanızdaki isimleri duymak istiyoruz oğlumuzla beraber 🙈😍
dmngrkm ArzuMurat kızlık soyadım toprak. Eşimin de anlayışı ile Toprak olacak oğlumun adı 🙏🏻🙏🏻 Hem ben hem de aileme çok büyük bir mutluluk oldu 😇
Hulyalp ArzuMurat oglumun adi Alparslan. Ikizlerimin erkek olanina da Ertugrul koyucaz nasipse. Kizima da Gökçeee😍
Hulyalp ArzuMurat bence agirligi veriyor isime guzelligi 🤗 alp diyorum kizinca. Apata sevince. Apatito. Dedesi alpacino 😂😂😂 hersey diyoruz cocuga.
Mngll ❤ Mehmet Tahir 👼❤ Oğluma kavuşmama Son 8 gün inşaallah :) Bu arada ismi de "İki dedesinin Adı, Ağzımızın Tadı" Bal Oğlum 🍯 😇😍
YeniAmne Merhaba anneler, ben genç bir anneyim haliyle nekadar bilgili olsamda tecrübeli değilim. Tecrübeli ve bilgili olarak hepbirlikte bildiklerimizi birbirimizle paylaşmaya fikirleşmeye? Şu güzel havaların tadını çocuklarımızla kaynaşarak sosyalleşmeye ? Varmısınız? Anneliğe ve bebeklerek dair herşeyi konuşalım kahvaltılar düzenleyelim isteyenler olursa çocuklarımızla etkinlikler yapalım her konuda konuşalım.. Bunun için bir instagram hesabı açtım kolay olsun bizim için diye isteyenler buyursunlar gelsinler AKTİFANNE @aktifanneee 👼🏻🙃