Melikeylmz Kizlar süpürge markalarınız neler. Memnun musunuz. Önerebileceğiniz çok pahalı olmayan toz torbasız bi süpürge var mı. Maximum 1000 lira civari
Hulyalp Melikeylmz canim daha yeni aldim. onceki toztorbali supurgeme gel gor ki su kacti bozuldu. nasil kactiysa hinzir su 😂 arnica tesla premium aldim cok cok memnunum. Bin tl verdim.
Crnerkn Melikeylmz bende bosch kullanıyorum 600 civarıydı aldığımda mavi renk. Toz torbasız bide ufak tefek bişey pratik ve çekim gücü çok iyi. Sdc hazne çabuk doluyo bizde köpek de olduğu için tüy saç falandan..onun dışında tavsiye ederim
honey Melikeylmz benimki Philips PowerPro Expert torbasız modeli ama diğerleride iyidir. Şu an fiyatı biraz yükselmiş galiba ben aldığımda uygundu :)
Oguzkagan65 Melikeylmz stilevs canım 600 TL’ye aldım halıyı yerinden kaldırıyor çekimi çok güzel ama ben toptancıdan aldığım için 600 verdim diğer yerlerde 1000 falan
Neslihan35 Stilevs i bende tavsiye ederim kesinlikle çok güçlü çekiş gücü yanlız bazen kaldıramıyorum halıdan😁