Zeyzey20 24 haftalik gebeyim Resmen 1 haftadır yani havalar isindigindan beri kendimi çok halsiz hissediyorum halsizlikten kastım da sürekli uykum geliyo biraz geziyorum çok yoruluyorum sizde böyle misiniz?
Elininanasi Zeyzey20 bende canim.surekli uyuyamiyorum gecelerj uykum geliyo ama yatamiyorum.simdi gunuzleri hey halsiz geziyorum uzaniyorum uyumak isdiyorum.bilemoyprum nedendir😔
BMA Zeyzey20 beenn😣33 haftalığız ve uzanırken bile darlaniyorum bunaliyorum azicik yürüsem sag kalca bacak kopuyo😥😕
oykusss Zeyzey20 hastaneye gidicektim bugün gene uykum ağır bastı ve uyudum 🤣🤣 Allah'tan kan vermeye gidecektim . Gebelik takibi olsa doktorum vurur beni zaten kızıyor çok uyuma artık diye 🤣🤣🤣
Yildiz0707 30 haftalığız bizde geceleri uyumak güçleşti artık gündüz de yerimden kalkmak istemiyorum birde kansızlık olunca halsizlik aldı başını gidiyor 😏
Srfn11 Zeyzey20 Vala az kaldi da gecmior gunler cnku bu haftalarda ne demek istedgmi anlicaksin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙊🙊🙊🙊🙊🙊
Zeyzey20 oykusss bende valla hep uyuyorum birinin kalkıp evi temizlemesi lazim ama ben de o güç nerde😂😂
Srfn11 Zeyzey20 Tuvaletten dolayiuyaniosundur onaztm alisiosun hareketinden uyuyamicagin zmnlar baya zor o zmn ne dogum korkusu kalior ne bsy dogurayim bitsin versinler 29 saat agriyi cekerim diosun😂😂😂😂😂😂
oykusss Zeyzey20 Al benden de o kadar güzelim ev çok kötü oldu ama benim hala uykum var , bide her gün dayak yemiş gibi uyanıyorum her yerim agriyor 😍🤣🙄🙄
Zeyzey20 Srfn11 1😂😂😂 tuvalet sorunu yanı sıra sırt üstü yatıyorum nefes alamiyorum sağıma yatmak istemiyorum doktorum çok önermedi solumada yata yata uyustu artik 😂😂
Nezahatozen aynısını bende yaşıyorum hele ki öğleden sonra bi uyku basıyor ama yok yani uyuyamiyorum gece de 12 de başlıyorum esnemeye sanki uyuyacak gibi bi yatıyorum 3 de tuvalet 1 saatte bi tuvalet zaten uyuyamiyorum devamlı dönüp duruyorum
Srfn11 Zeyzey20 Kiz ben sag sol sirt hepsini yatiorm inanmayin oyle seylere sadece sirt ustu surekli yatmayin diolar ben genelde saga yatiorum cnku bebegimin kafasi asagida sola yattimmi rahatsiz oluor nasil rahatsan oyle yat ya