1Tecrubesizannee Merhabalar öncelikle kendim yapmak ıstiyorum yani kendi el emeğim girsin ıstiyorum içine 17 haftalık hamileyim şimdiden başlamak ıstiyorum ilerde zorlamamak acısından. Sizden ricam önerilerinizi ve yaptırdığınız yaptırmak istediğiniz hediyeliklerden bana bilgi verirmisiniz? (Resimli olursa daha iyi olur Instagram kullanmıyorum) Şimdiden teşekkür ediyorum 😍
blackeagle 1Tecrubesizannee şimdi böyle kolonya şişeleri moda canım ben bunları kendim yaptım eminönünden aldım hepsini fikir olsun sanada :) https://i.hizliresim.com/36bA12.jpg
1Tecrubesizannee blackeagle yaaa canım çok gux3l olmuş aslında ben de kolonya şişesi düşündüm ama o şekilde yazıyı yazan birini nerde buldun :)
blackeagle 1Tecrubesizannee bu pleksiyi özel yapiyorlar canim eminonunde cok bulursun gitme şansın varsa tabi nerde ikamet ediyorsun her yerde vardir bunlar baya moda çünkü
1Tecrubesizannee blackeagle antalyadayım canım ben burda yapan görmedim ama bi bakayım. Tanesini ne kadara yaptırdın peki :)
blackeagle 1Tecrubesizannee valla ben 25 adet yaptım şişeler,çiçekler,2 lt gül kolonyası ve isim yazılı pleksiler hepsi toplamda 80tlye geldi