elf0 Aslında bi kaç gündür sabah kalkımca veya gece belimde çok ağrı oluyodu rahat yatamıyorum diye düşünüyodum ama dün geceden beri hatta hala devam eden bi ağrım var . Arka tarafta değil daha çok ön tarafta. Ne yapacağımı bilemedim ayın 9unda randevum var o zamana kadar beklesem mi yoksa hemen doktora mı gitsem bilemedim. 😬
oykusss elf0 Kuşum bel genişlediği için ağrı oluyormuş bende de acayip ağrı var , bende bu gebelik takip ettiğim uygulamadan gördüm 😊
elf0 oykusss yyaa şuan çok rahatladım aslında öyle olabilir diye de düşündüm ama ilk olunca insan korkuyo ister istemez ☺️ Çok sağol canım benim 😘
elf0 oykusss Doktora gittik bugün ağrım artınca yakında zaten eşim de gidelim bakalım dedi Doktor baktı sorun yok ama miyom var bi tane dedi o ağrı yapıyo dedi yarın sabah da idrar tahlili yapalım dedi ama hala anlamadım kötü bişey mi değil mi diye 🤔🤔
Kovaburcu Kovaburcu bana doktor basenlerin dahada genişleyecek dedi heyecandan aklıma gelmedi sonradan eski haline dönermi 😂
elf0 Kovaburcu ayy o da korkutuyo benii 😂😂 gerçi bende basen büyümedi Allah tan daha ama göbek genişledikçe genişliyo gibi.
oykusss elf0 Bende herhangi bi miyom sorunu yok bende sordum da doktoruma oda normal dedi , miyom konusunu bilmiyorum ne söylesem yalan olur 🤦
Dorukunannesi95 Ayyy bugun itibariyle basladi bende (12+4) belimin hafif sag tarafi. Anlam veremedim moralim bozuldu kalkip hic ev işlerimi yapamadim persembe randevum korkuyorum inanın
elf0 Dorukunannesi95 ben de öyle tüm gün yattım ama doktor yine de çok güzel konuştu ağrı tabi ki olur her ağrıda korkmayın dedi miyom var dedi bi tane ama bi zararı olur demedi sadece ağrı yapan bu dedi korkutma kendini belki sende de hiç bişey yoktur bile kendi kendimize evham yapıyoruz aslında hep
elf0 oykusss çok şükür canım kötü bişey değil dedi ama yine de insan kendi kendine evham yapıyo işte ☺️