Alessia Mavibeyaz başka test yap canım bız nasıl yardımcı olabılelım test bozuksa tedavı goruyorsanız 15 gun test ıcın beklemelısınız ılaclar pozıtıf sonuc verebılıyor
Elininanasi Mavibeyaz google hizlierisim yaziyosun resmi yukluyorsun sonraa resim sitesinnen resmi kopyaliyorsin buraya
12merve Mavibeyaz canım bu çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor ve kendimiz mi tercih ediyoruz bilmediğim için soruyorum
Mavibeyaz Alessia yani bozuk mu değil mi o konuda yardım istedim kafam karıştı anlamadım hiç birşey bugün 11 İnci gün sabırsızlandım biraz
Duuyguum Mavibeyaz idrarını fazla koymuş gibisin canım bende 11.gün öğrendim hamileliğimi darısı sana inşallah
Mavibeyaz 12merve doktor gözetimi altında oluyor benim yumurtalıklar zayıftı klomen kullandım sağ taraftaki çatlamış tı sol da çatlaması için iğne vuruldum canım doktor yumurtalık takibi yapıyor daha sonra iğne oluyor
Mavibeyaz Nurozsln aminnn hepimizin 🙏 test aldım bir tane daha bar yarın 12 gün oluyor yarın yine yapcam
12merve Mavibeyaz canım bana doktor iltihap var dedi iğne verdi 6 tane oldum ve klomen verdi onlarında kullandım bu ay bekleyelim dedi inşallah olur bakalim
Nurozsln Mavibeyaz Ablam da çatlatma iğnesi yaptırdı bugun kan testi var onunda inşaAllah ikinizin de güzel haberleriniz alırız♥️ Bu süreci bu bekleyiş heyecanını iyi biliyorum 😌