clmmmmm kızlar bugun toplama işlemim oldu 7 tane yumurtam toplandı yarın döllenmeye gidecek doktor gayet iyi sayı ama kaç tanesi saglıklı döllencek bakıcaz dedi.. Birde bazı ilaçlar verdi bunun içinde PROLUTEX ignede var kendim yapıcam karından biraz önce yaptım ama çok can yaktı igne yeri hala acıyo genelde böyle acı oluyomu yokda benmi yanlış vurdum yardımcı olurmusunuz lütfen bide dua edin olumlu sonuç alalım inşallah🙏
Lavin_26gul Evet çok ağrıtıyo o iğne bende bi hafta kullandım sonra kalçadan olan progeston iğneyle devam ettim oda ağrıtıyo ama hem fiyatı da uygun doktoruna bi danış istersen canım
clmmmmm Lavin_26gul inşallah canım dualarına kat benide lütfen🙏allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Lavin_26gul clmmmmm amin canım çok sağol Rabbim sana da nasip etsin hepimizinkini kucağımıza almayı nasip etsin inş 🙏🏻🙏🏻
Zeydo Prolutex ilacını kullanırken enjektör çok önemli ben kalın uçlu enjektör ile ilacı çekip sonra ince uçlu iğneyi takıyorum. İğne hiç kullanılmadığı için acıtmıyor
clmmmmm Zeydo bende aynı şekil yapıyorum canım küçük igneyle kendime enjekte ediyorum ama baya bi canım yandı ignenin yeri agriyo hala. bünyeden bünyeye fark ediyo dur canm ozamm
Zeydo clmmmmm evet çok şükür 🤲☺️ Transferden 1 gün önce başlamıştık yine sabah akşamdı hala devam. 2 transferde tuttu
clmmmmm Zeydo maşallah canım yaa benim ilk denemem olucak tüp bebegi inşallah ilkinde yüzümüz güler. duanıza ihtiyacım var🙏