Aselmelegim
Canım ben 20 senedir panik atak hastasiyim bi geldi bi gitti oyke 20 sene geçti işte ilaçlı yada ilaçsız ilk gebeligimde hiç atak yaşamadım 10 sene önce yani çok güzel bi hamilelik geçirdim ama logusaligim berbattı çok kötü bir lohusalık yaşadım tansiyonum cıktı kabız oldum ateşim cıktı psikoloji tavan yaptı titremeler çarpıntilar kasılmalar 1.5 ayda 23 kilo verdim direndim ama olmadı oğlum 3 aylıktı memeden ayırmak zorunda kaldım ilaca başladım emen çocuğu sütten ayirdim... Oğlundan önce bir kürtajım vardı sonra o lohusalık psikolojisinden zor kurtuldum hiç hamilelik istemedim bi daha ama oğlum çok kardeş istiyor acayip derecede gözü hep dışarda kardeşi inanlardaydı neyse deneyelim dedik olmadı 2017 de yine kürtaj oldum bi sene boyunca denedik yumurtlama günü kovaladık olmadı yeni yıla girerken benim panik ataklarım başladı yine ve cok fazlalaştı sosyal yaşantımı etkilemeye başladı tekrar doktor tekrar ilaçlar dedik bebeği unutalım denemeyi biraktik daha ilaçta 2. Kutuya başladım ki bi baktım hamileyim hangi ara hangi saat oldu anlamadık daha tam toparlamadan hamile kalınca daha kaygılarım düzelmediği için şimdi böyle sıkıntılarım var ne kadar düşünmek istemesemde geldi mi geliyor işte gelmedi mi gayet iyiyim bak suan sana yazarken bile nefes almakta zorlaniyorum çünkü bunları anlatmak bile beni yoruyor çünkü belli bi saatten sonra yeter artık gelmesin istemiyorum uğraşmaya çabalamaya gücüm yok diyorsun. Ilk gebeliğin öncesinde de ataklarım hiç yoktu gayet iyi bi dönemde hamile kaldım diyorum şimdi nefes alamıyorum ilerleyen aylarda nasıl alaçam onun düşüncesi bile yıpratıyor beni doktorumda sıkıntı yok normal gebelikte oksijen ihtiyacı daha da artar geçecek merak etme diyor ama baş edemezsem yine psikiyatriste gideceğim bakalim hayırlısı biraz yediklerini de dikkat etmem lazım çok acıkıyorum ve cok yiyorum bu aralar oda beni tıkıyor sanirim neyse çok uzun oldu inşallah bitti 3 ay 6 ayda Allah 'ın izni ile güzel geçecek....