Ebruss Meralcanciftci aynı durumdayız ne yesem ne içsem eve girince her kokudan buzdolabını açınca herseyden midem bulanıp kusuyorum. Özellikle sabahları safra kusuyorum. Kilo verdim ancak bebiş saglıklıymış sende nasıl? Bu arada bizde 15+4 üz 🥰
Elininanasi Meralcanciftci Bende kusmalar ola ola 9 kilo aldim 16 haftalikken😑😑😑😑😑😑 Simdu 23 bitdi 5 kilo vermisim su mide yanmalarindan
Depresif_polyanna Elininanasi doktora danış mide koruyucu verir belki ben düşük dozda kullanıyorum benim önceden de mide sikayetlerim vardı.
epenez Benim şuan 35+3 hala bulantı kusma devam maalesef. Ama merak etme bebeğin bir şekilde beslenir. Doktorunun verdiği bulantı ilacını da iç kendine eziyet etme. Gerçi bana hiç fayda etmedi ben içmiyorum
Berfe Meralcanciftci canım bazılarında kusma süreci daha uzun oluyor ben 6 ay kustum çok zor şuan 9.ayın içindeyiz hala sabah bulantılarını yaşıyorum
smls19 Meralcanciftci doktoruna mutlaka söyle canım bende sen öyle idi doktor enfeksiyon olabilir dedi idrar falan verdim sende baktır bi ihmal etme
Depresif_polyanna Meralcanciftci beslenememe sıvı eksikliginden oluyo. direkt serum veriyolar. Bu kadar kilo verdiysen bi baktır bence
Nezahatozen umarim daha fazla yaşamazsın benim 3 ay sürdü ama annem bana hamileyken 9 ay kusmuş 16 kilo vermiş
Rabiasare27 Meralcanciftci 33 haftalık benim hala devam ediyo doktora söylediğimde ise 4 20 haftaya kadar geçmesiyse Doğuma kadar devam eder dedi allah yardımcın olsun zor bi durum
Bebekveben Bende başta çok çektim kusmaktan canım 4-5 kilo kadar verdim. Çok şükür azaldı ama 30+4 üm hala arada kusuyorum dün kustum daha😥