Esmanurrr Allah hepimize nasip etsin rabbım kımsenın kucağını boş bırakmasın 🙏 nelere dikkat ettiniz bu tedavi aşamasında
[silindi] Esmanurrr ben :) olursa olur dedim kafama takmadim ve ilkinde oldu :) adetim düzensiz olduğundan hamile olma ihtimalim bile yokdu 7 haftalik olmuşdu öğrendiğimde
Hafsamm [silindi] canım ya klomeni ve iğneyi doktor neye göre veriyo belli bir süre gebelik olmayınca mı veriyor bunları ?
[silindi] Hafsamm hormon tedavisi olarak yapildi bana.. erkek hormunu yüksek bende o yüzden bu tedavi uygulandi.. 3 ay klomen den sonra catlatma iğnesi vuruldum doktoruma gidince catlamamiş dedi ama catlamiş ve 13 aylik oğlum var
Hafsamm [silindi] anladım canım senin hormon dan dolayı verildi ama bir süre gebelik olmayanlara da veriliyor anladığım kadarı ile
[silindi] Hafsamm 4 yil kizim 7 yil da oğlumu bekledim.. uzun süre hamile kalamayanlara yapiliyor evet
Kbrayldrm İiğne vurulmadan kaldım sanırım 🥰 adete 4 gün kala beta 26 çıktı sadece klomen kullan 5 yumurtam geliştiği için çatlama iğnesi vurulmadan çatlamıştı 3 ü