Rain81 Ygmrkeskin bende memnun oldum canım 😬 sen kaç kiloyla hamile kaldın kaçıncı haftandasın ve kaç kilo aldın
Ygmrkeskin Rain81 ben 80 kilo ile hamile kaldım,sanırım 4. Haftamdayım. Yeni öğrendim hamile olduğumu 🙈 Yarın doktor randevum var o zaman netleşecek bakalım heyecanlıyız...😍
Ygmrkeskin EliFurkan 65 kiloyla evlendim ben de inanması güç ama tam 15 kilo aldım 1 yılda... umarım hamileliğim süresince kilo almaya devam etmem çok endişeleniyorum bir de normal doğum yapmayı çok istiyorum işte😔
EliFurkan Ygmrkeskin inşallah 🙏ama bunye almaya musaitse aliniyor 😰 ama ne kadari odem ne kadari yag bilemeyiz tabi 😊 dogumdan sonra gorcez inşallah cabuk veririz 🙏
SimayLina 68 kg ile hamile kaldım şuan 79 kiloyum 33+5 günlük hamileyim Sanırsam 83 kiloyla Doğuma giricem 🤦♀️ Sağlıkla kucağımıza alalım kızlar miniklerimizi kiloyu veririz elbet bir şekilde 😇
Liva 55 le hamiş kaldım. 16 kilo almştm. Hoop 10 gunluk lohusayım yeni Doum yaptm sımdı 60 kiloyum. Bebişte cok saglklı masallah. dıyet yk buarada bebişe süt lazım boll bol besi lazım annişe😀