Rbs111 Duyguveminigi ya cidden nasıl geçecek 😂😂😂 geçen sene bu zamanlarda evlenme zamanımdı son 1 ay nasıl geçecek dedim 1 sene olmuş bile 😂😂😂😂 hemen geçse 💕
Duyguveminigi Rbs111 ya bende ole diorm simdi gecmio ama kismetse zaman dolucak dgum olucak mevldu sonra dgm gnuydu va derken bakmssin okula baslams olck ölum olmazsa ins 😍
Kader5516 Duyguveminigi bende istiyorum ama çok korkuyorum alt dikişin olmasından ve sonrasından özellikle 😊
lal82 Arzumurkmez 25-30 Ağustos arası demişti ama sonlara doğru belli olur diye düşünüyorum.yeniden sormadım açıkçası...ilk oğlum 36 haftalıkken doğduğu için bu oğluşumu da erken bekliyorum 😊
Sinembuse Kızlar konuyla alakalı değil ama benim 20 lik dışımın koku iltap olmus şuan antibiyotikle ağrısını gecistiriyorim sizlerinde başına gebelikte dis sıkıntısı geldimi geliyormu cektirmeyede korkuyorum bu arada tam 33 haftalık oldum.
Duyguveminigi Hulyalp hahahaah dimi yaaa bu eslerin bole anlık sinir durumlari var 😂 bizde iste alttan alioruz 🤪
Hulyalp Duyguveminigi kiz besigimi de aldim az once artik ben rahatim 😂😂 1 ay muhattap olmasam da olur
Hulyalp Duyguveminigi 😂😂😂 Allah seni de kurtarsin bacimmm. Eksiklerini tez zamanda agiz tadiyla tamamlamaniz dilegiyle 😂