Mams rmysaa06 benimde planlı sezeryan 😊 38 + larda alırız dedi doktor tam bir tarihimiz yok daha sanırım Eylül'ün ilk haftası belli olur tam tarihi sağ salim alırız inş bebeklerimizi kucaginiza 🙏
selbi_19 Esrarse benim normalde 45 gün kaldı Doğuma ama doktor sezeryan günü 10-11 Eylül olabilir 38+1 dedi oğlum biraz sabırsızda
selbi_19 Annesininaminesi Takma kafana bol bol dua et inşirah süresi o kendini ayarlar Allah kucağına sağlıkla verir inşallah
Kbr1212 Son 39 çok çok çok heyecanliyim eksikler tamamlanıyor gittikçe agirlasiyorum çok değişik hislermis😍🙈
Ayckntmt Gonca_ evet sezeryan 38. Haftama denk geliyor benim o tarihe kadar inşallah bir aksilik olmazsa o tarihi çok istedim doktorda onayladı tabi kısmet 🤗
Humasultaninannesi Benim son 30 gün sezeryan 9.9.19 tarih verdi doktorumuz hayırlısıyla sağlıkla gelsinler insallah..🤰😊😊
Mrwe Humasultaninannesi benim doktor hala bişey demedi normal ya da sezaryen die galiba çatıdan sonra sölicek😬
Ayckntmt Gonca_ hesapla 9-19-29 hangisi denk geliyorsa bu haftalarına söyle doktoruna 😊 benim 38. Haftam tam 19 una denk geliyor
Gonca_ Ayckntmt bakalım artık bayramdan sonra gidicem bi söyleyeyim ama sezaryen olmayacağı için işte bilemem der 😂