A_S_K Minifasulye Bende erkek hissetmiştim ama nasipte kızım olacağı varmış sağlıklı olsunlar gerisi mühim değil 😁❤️
A_S_K espalp Bende çok özlüyorum bir sahaki kontrolüm taa 30 mayısta çok var 😊 Değişmez diye düşünüyorum hayırlısı olsun değişir falan bizide haberdar et kuzum 🤗
A_S_K ArzuMurat kordonu pipi zanneden doktorlar oluyormuş o zaman dönebiliyorlar 🤣 Hayırlısı olsun değişmez net gördüyseniz :)
Busraa32 Bizde 14+1 olduk daha belli değil bide kilom olduğu için daha tam görünmez diye düşünüyorum açıkçası bakalım artık gidince görürüz belki ya da detaylı ultrasona kalır belki 😍
Rabia2019 Ayyy herkesin bebeği kız ya bi benim erkek galiba 😂😂 kız senesinde erkek tutturmayı nasıl başardım helal olsun 😂😂
A_S_K Rabia2019 Maşallah benim arkadasım ve bir kaö tanıdığın da erkek 😁 bende diyordum erkek senesinde kız tutturdum meğersem kız senesiymiş 😊😁
A_S_K Secilsarigul02 Doktordan doktora da değişiyor bazısı görür görmez söylüyormuş ama bazıları da sonradan değişir cinsiyet diye bekletiyormuş bilmiyorm valla
Selnnn Gamzeyalcinsahin ayy banada 12 de erkek dendi %90 bende kız hissediyorum ama değişirmi ki acaba size pipi falan gösterdiler mi😬
sevgitekes A_S_K bende 13+6 yım en son 11+3 te gittim erkek pipisini gördüm dedi doktorum özelde 9+4 te de bir ihtimal erkek demisti 15 te yine gitcem netlessin diye🙏
Busraa32 A_S_K ya her gittiğimde doktor kilodan dolayı bebeği zor görüyoruz falan diyo da ondan dedim 🙈 😂