N_e_s_e GozdeBabur cnm benim yaa rabbım tez zamanda kucagını doldurur inşallah rabbım bütün evlat hasretıyle yananları sevındırsın amın
Ozgull Ela23 geçenlerde buna benzer bir yazı okudum çok hoşuma gitti madem karnındakine kiyabiliyorsun o zaman iki çocuğundan birini öldür karnındaki yaşasın yine 2 çocuğun olur iki çocuğundan birine kiyabilir mısın , yazı tam da böyleydi
Bellabells Offff valla cevap verenlerin sabrına hayran kaldım. Son zamanlarda bebek aldırmak istiyorum diye gelenler de moda oldu. İğne ile korunmuşta hamile kalmış. Korunmadığı halde her yolu denediği halde hamile kalamayanlar var. Rabbimin bir bildiği var ki böyle oluyor. Eğer sonuçlarını kabullenemiyorsanız birlikte de olmayın.sonuçta hiçbir Doğum kontrol yöntemi % 100 korumuyor. Madem çocuklarına vereceğin imkanlara kadar düşünüyorsun o hamile kalma olasılığını da düşünün.
1ogrencianne Bellabells aynen hiç bakacak durum yoksa kısırlaştırma yöntemi var tüpleri bağlıyorlarmış galiba. Kesin çocuk istenmiyorsa o yöntem denenebilir. hamile kalıp aldırmak ve bunu onaylamak mantıksız. en baştan alacaksın önlemi
sirin41 Ela23 asla canım asla yapma ilerde öyle horsey olur ki iyiki dersin iyi ki dogurmusum bunu. Artısı çok günah nasıl kıyı caksın onaa
Ela23 [silindi] iyce okursan zevkimi yapip keyif yapmadim edepsizlige gerek yok igne vuruldum diyorum ? Dertse cevaplama anladinmi birde sen canimi sikma