Alyamm İdrarımı bittikten iki saniye sonra bir anda az miktarda su boşaldı gibi hissettim bu mesaneye bebek baskı yaptığı içinmi yoksa başka bişey mi başına gelen yazabilirmi acaba 39+1 haffalığız
NefesimAysl Alyamm 38 haftalığım aynısı bendede oluyor tuvaletim bitiyor biraz sonra tekrar geliyor idrar olmadıgından eminim merak ediyordum şurda bekliyeyim bende
Deletedmom58 Bebek mesaneye baskı yaptığı için olabilir suyunuz geldiğin de onun kendine has bi kokusu oluyor idrardan ayırt edebilirsiniz. Bende 37+3um bazen tuvaletmi yaptıktan kısa süre sonra tekrar geliyor bebeğin pozisyonu değişince baskıdan dolayı.
Alyamm NefesimAysl valla ben tam anlıyamadım ama idrardan pek farklı değildi benimki sadece geliş şekli idrar gibi değildi
NefesimAysl Alyamm aynen cnm bnmde öyleydi işte sanki daha aşagıdan bi yerden geliyo gibiydi ilk gebeliğim anlatamıyorum ki tam öncesinde aşırı kasılmamda oldu doktorum suyun gelirse gel dedi ayırt edemiyorum ki ama🤔
Melonime 26.haftadayim maalesef bana bile oluyor. Wcde idrar bittikten sonra tam kalkarken yeniden gelmesi.kaslardan galiba:(
Poncikpandaa Bendede oluyor gebeligimin basindan beri🥴 gunluk ped kullaniyorum yetistiremiyorum artik😪
Alyamm Poncikpandaa canım bu bu şekilde bir idrar değil o bendede oluyordu kalktıktan sonra bir daha oturma hissi geliyordu ama bu idrar yapmak için sonuçta bir kuvvet uyguluyorsun kuvvet uygulamadan bir anda su boşalması gibi çay bardağı dolusu su kadar
Poncikpandaa Alyamm hmm ama eger suysa rengi beyaz olmasi gerekiyo ve kokusu degisik oluyo doktorum oyle demisti. Eger endiseleniyosan bi danis doktoruna sorup rahatlatabilirsin kendini.