Ftmemne Merhaba arkadaşlar, öncelikle belirteyim bu tamamen eğlence amaçlı. Eleştirecek kişiler yazmasın lütfen. Öncelikle hamile kaldığımız ay ile yaşımızı topluyoruz. Çıkan sayıdan 9 çıkarıyoruz. Tek sayı çıkıyorsa Erkek. Çift sayı çıkıyorsa kız. Örneğin: yaş=32 hamile kalınan ay= 2.ay 32+2=34 34-9=25 tek sayı gibi... Önceden doğum yaptığınız cocuklarınızada yapabilirsiniz. 100 kişiden 95 inde doğru cıkmış. 😂 hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.
Ftmemne Boncuk23 evet kızımda ve oğluma tuttu. Şuanki nin cinsiyet erkek diyor bakalım hayırlısı 😍 belli olunca yazarım
Ftmemne Şu ihtimal de var mesela son adet tarihi ayın 20 sinden sonra olanlar bir sonraki aya yumurtlama denk geldiği için, hamile kalınan ay sonraki ayda olabilir. Bakalım burada kaç kişide tutacak kaç kişide tutmayacak 😂
Aysn-bektas İlk çocuğum tuttu tek çıktı oğlum var. Buda çift çıktı kız diyor ama doktor erkek demişti ben detaylıda öğrencem haftaya. Benim de içime hiç erkek doğmuyor nedense 😁 bende çok merak ettim şimdi ☺️