iremalbayrak 6.ve 7. haftada her sabah midesi bulanıp 8. haftaya girdiğinde geçen var mı ? Bugün 8. Haftama girdim 2 haftadır düzenli olarak sabahları kusuyordum bugün midem bulanmadı bile benim gibi olan var mı acaba normal mi bu ? 🤦🏻♀️
Alessia iremalbayrak benım 13+5 ıkı gun onceye kadar bulantım vardı ozellıkle 9. Hafta cok kotuydu cagırma canımm ıns donmez 🙏🏻
Beyzakkvrak iremalbayrak benimde kesilmişti 8 haftalıklen kısa bir süre üç dört gün kadar geri bir döndü bir döndü 14+1 oldum ne yersem çıkıyor yemesem safra resmen kan geliyor serumlarla ilaçlarla zor duruyorum ayakta 🤦🏻♀️
Merakliana iremalbayrak ay ben ✌🏻 Yataklara düşmüştm sabah bi kalktm bişe yok. Töbe töbe diyorum iki gün bişe olmaynca bide bebek küçük hareket hissetmiyorm. Kalk dedm kocama doktora gidiyoruz bebege bişe oldu bnm midem bulanmıyo 😂 ay güldüğüme bakma cok ağladm manyak gibi adamı da telaş ettrdm bi gittik doktordn azar işittik döndk 🙈 suan 20. Haftayı devrdk arada bulantı gibi oluyo ama öle ilk zmnlarki gibi ölüp ölüp dirilmedm hiç
iremalbayrak Merakliana yaa buna gerçekten çok sevindim 🙏🏻 Çünkü bebeğe bisey oldu sanıyorum aynı şekilde ben de eşimi yedim doktora gidelim işten izin al diye 🤦🏻♀️ Normal bile olsa insan korkuyor içim çok rahatladı bu yorumdan sonra 🙏🏻🙏🏻☺️☺️
Xdefa Bende 6+3 üm ve mide bulantısından kendime gelemiyorum ne yesem çıkarıyorum su içsem onu bile midem boşken bile kusma isteği geliyor o kadar halsiz kaldım ki şu 3 gündür allahım yardımcımız olsun tahmini ne kadar sürüyor bileniniz varmı
Xdefa Kubar ben 11 haftaya geldim ama bulantılarım hala aynı 4 aya kadar geçmicek gibi ama Allah bebeklerimize bize sağlık versinnn halimize çok şüküür 🥰
Xdefa Nuriye41- normal canım benimde 6. Haftadan sonra başlamıştı 6. Haftaya kadar iştahım öyle açıktıki 4 kilo almıştımm korkmuştum bu hızla gidersem 30 kilo alırım diye mide bulantısı bir başladı 5 kilo verdim hatta doktor böyle devam edersen serum takıcaz 3 günde bir dedii seninde şimdilerde başlıyabilir yada hiç başlamaz herkes bulantılı geçiryor çünkü
Kadercisi iremalbayrak kesilmiş gibi oluyor ve daha şiddetli bir bicimde geri dönüyor 😅 en azından bende öyle oldu canim tedirgin olma