Elikkk GamzeLmira kilo alsin diye değil ama hamile bir kadının alması gereken kalsiyum miktarı bu saydıklarımla anca tamamlanıyor
Elikkk Oguzkagan65 beni endrokoloji bölümü var oraya yönlendirdiler yarın gidicem şeker testi yaptırdım ama detaylı bir bakmak istediler iri diye içim rahat etti benim sana dediler mi iri falan diye
0909esra Elikkk İnşAllah canım benimm, Tabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻🧡✨
Sryilknr Askkokuluyavrum ben 4 ay süt içtim kahvaltıda doktorum 5.aydan sonra sutu içmeyi kes alerji olursun dedi
Elikkk Sryilknr ben olmadım alerji falan hala içiyorum ilginçmiş süte alerjisi olmayan biri durup dururken nasıl alerji oluyor
Oguzkagan65 Elikkk canım benim doktorum da şeker testi yaptırdı 28 de iri diye ama bişey çıkmadı ırsi de olabilir sizde yapılısınız eşinle dedi 33 de gayet güzel 35 hafta ile uyumlu dedi ama böyle giderse sezeryan olursun dedi
Askkokuluyavrum Elikkk yengem de ben gorumcem de oldu gebelikte fazla kalsiyum alındığında bebekte alerji olabiliyormuş bebeklerimizin 2sinde de sur Ve sut ürünlerine alerjik reaksiyon oluştu ne yazık ki belki bunu kastetmiş olabilir
Elikkk Askkokuluyavrum valla ilkkez duydum çoğu kişi bu saydıklarını hamilelikte öneriyor özel değil normal kişinin bile yemesi gereken bisi olduğundan ben kalsiyyumdan ölcem bakalım bebeğimde alerji olmaz umarım
Askkokuluyavrum Elikkk bende bunu anlamıyorum çocuğu doguramazsin mafolursun bilmem ne iyi beslenmek suç oldu 🤷♀️
Pinarropuz Ben ağzıma süt peynir yoğurt gibi süt ürünlerini hayatta koyamam ama bebeğimin kilosu gayet iyi iki hafta önden gidiyor gelişimi. Sadece her sabah haşlanmış yumurta yemeyegayret ediyorm başka da yaptıgım bişey yok
Askkokuluyavrum Elikkk insAllah olmaz benim doktorum da söyledi abartma şakın dedi bende sut içersem yoğurt yemiyorum yoğurt yersen sut içmiyorum ilk 2 ay deli givi peynir yiyordum mideme çok iyi geliyordu doktor abartma dedi 😂