Ps15 Bizim de bugün kontrolümüz vardı 13.hafta doktorumuz %80 erkek dedi ama yine de 16.hafta %100 söyleriz dedi bana kız gibi geliyordu şaşırdım değişir mi acaba biz de baya net gördük pipisini😅 Allah hayırlı sağlıklı versin hepimize inşallah😊🙏🏻
Yoncagul Merius Ay çok şukur sonunda oldu hep bunu istedim ayni ayda doğum olunca farklı heyecan konuşmicaz
Yoncagul Svgcn Rukiye2709 Ayy benimde ilk heyecanım ilk bebeğim herkesle konuşasım geliyor . saatlerce konuşsam diyorum bazen isim konusu cinsiyet belli değil ama hiç farketmez 25 senelik bekleme bu kocam ayağı yere değmiyor
Merius Yoncagul canım benim allah kucağına almayı nasip etsin konuscaz tabii hemde hiç susmadan 😍 şarkılar türküler biz kuzucumla gıybet bile yapiyoz🤣🤣🤣
Yoncagul birminikmucize Doktorlar tabiki bir şey bildiği için söylerler enfeksiyon iyi değil de . Ben bol bol yogurt yedi gunde bir kade fln hep . İlik su içtim soğuk su içme dedim annem oylece atlatmiştim .
birminikmucize Yoncagul teşekkür ederim ılık suyu deneyeceğim , tecrübeleri tavsiyeleri duymak insanı rahatlatıyor 🥰
Yoncagul Gmsm zor diyorlar 11 haftayı geçtim halan aynıyım . Saat 20:00 sonra su içiyorum sadece ilik ilik açıksam da yemiyorum en azından geğirmekten ve mide asidinden öyle kurtulyom .
Yoncagul birminikmucize evet o an doğru yazamamışım ama anlamışsınız yazılarımı 😊ılık su içmek ve bol bol yoğurt gun de bir kase cidden oyle atlattım ben
birminikmucize Yoncagul 😊😘 çok şükür sağlıkla kucağımıza alalım inşallah benimde ilk çok merak ediyorum . Sürekli onu düşünüyorum . Doktora gidince şikayetlerimin hepsi geçiyor kalp atışını duyuyorum ya o bana şifa 😍😍🥰
Ps15 Drydnz Maşallah 3.demek tecrübelisiniz😄 Benim ilk belki de son olur Allah bilir tabi ama zor😄 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sağsalim kucağınıza alın🙏🏻