Havvam Sevilaaay bende gebelik şeker hastasıyım mesela yasaklar var pirinç makarna gibi insan yemegın yanında illakı yiyiyor ben bol yogurtla yiyiyorum bu tarz yiyecekleri şekerim çıkmıyor cok şükür bol bol yogurt yiyin süt ayran bunlar çok işe yarıyor
tesbihlibebek Limon şekeri düşürür öyle yükselme gibi bir durumda bir bardak suyun içine yarım limonu sıkıp içebilirsiniz Hatta dengede tutması için her gün 1 bardak limonlu su içebilirsiniz
tesbihlibebek hunilimom limonda düşürür hatta şekeri dengeler annem şeker hastası çıktığında direk içiyor ve 10 dakikaya toparlanıyor
hunilimom tesbihlibebek ben tansiyon hastasiyim limon tansiyonu düşürüyor annemden biliyorum çevremdeki şeker hastalarından onlar da hep aynı şekilde düşürüyor kuzenim de hamile onda da şeker çıkmış onun da doktoru yoğurt önermiş ordan biliyorum bende canım
hunilimom 2lokummannesiii çok fazla pirinç makarna havuç patates bunlar zaten hemen şeker yükselten şeyler sekerim yükseldiğini de ağzın kurur sürekli basın ağrır şu içersin ama doymazsın ağzın hep kuru olur sanki hiç şu içmemiş gibi benim hep öyle oldu baktığımda da yüksek çıkardı
2lokummannesiii hunilimom anladım canım ben zaten Pirinççi falan hayatımdan çıkardım karbonhidratlar yasak