nrhnoktay Lamelif ben de 31+4 teyim senin kadar erken başlamamıştı ama şu son 2 haftadır dediğin gibi akıntım olmaya başladı.Çamaşırım ıpıslak oluyo 🤔
HilalCeylan1 nrhnoktay aynen bende 29+4 üm evde artık iç çamaşırı yetiştiremiyorum kendime enfeksiyon riskini en aza düşürmeye çalışıyorum ama işte
nrhnoktay Sydklbktsdmr bazen de ayıptır söylemesi sümüksü bi akıntı da oluyo 😬 Sende de oluyo mu peki?
nrhnoktay Sydklbktsdmr ilk hamilelik benim neyin ne olduğunu da tam bilemiyorum şu an 😂 Yani normal mi değil mi bilmiyorum her an böyle tetikteyim 😅
Sydklbktsdmr nrhnoktay aynen canım benimde ilk hamileliğim heyecan korku endişe hepsi bi aradı birde qünler yaklaştıkça ☺ Sarı ve yeşil olmadıkça sıkıntı Yok dedi doktorum tabi birde bebişin suyuda önemli
merveakbaba92 Hamileliklerde akıntı çok fazla oluyor ne yazık ki. En önemlisi rengi kıvamı ve kokusu. Kokmuyorsa, sarı veya yeşil değilse sıkıntı yok demişti doktorum. Yalnız fazla günlük pede de asılmayın mümkün olduğunca iç çamaşırınızı değiştirin derim ben.
nrhnoktay merveakbaba92 aynen evet ped kullanmıyorum ben de noolur noolmaz diye.Sık sık çamaşır değiştiriyorum 👍🏻
Yazelimm Amniyon sivisindab geldiğini duymuştum o sıvının ama kesin bi bilgim yok malesef benimde çok oldu gün aşırı bilgisi olan varsa bende takipteyim konuyu
nrhnoktay Bu sabah da resmen sırılsıklam uyandım.Sanki altıma işemiş gibi 🙊 Aslında biraz huzursuz olmaya da başlamadım değil.Yarın doktorumu arayıp görüşücem inşallah normal bişeydir 🙏🏻