SweetB Okuduğum kadarı ile alyansı bir ipin ucuna bağlayıp karın bölgesine tutarak cinsiyet belirleniyormuş yüzük daire çiziyorsa ise kız sağa sola sallanıyorsa erkekmiş doğru mu?
hillkaya SweetB ben yaptım doğru çıktı ama tamamen hurafe bence 😄 arkadaşıma da yaptık ona da doğru çıktı bu arada
Merius 🤣🤣 ablamda üzerimde herşeyi deniyo tuz ve alyans denendi tabii ikiside erkek cıktı 💜 ruyamdada erkek görüyorum hep son görüşmemizde dr da erkeğe benziyor dedi bakalım hayırlısıyla kucağımiza gelsin bebeler
SweetB Merius erkek bebekte alyans sağa sola gidiyor dini madem siz de yaptınız sorayım benimkinde hep daire çiziyor
Merius SweetB evet yukarı aşağı yada sağa sola erkek daire kız bütün kocakarı yöntemlerinde erkek cıktı benim ufaklık 🤣🤣
Nazoliii SweetB benim ablamın kaynanası bakıyor bizde dogruluk payı var mi diye hep deniyorduk 🙈 hepsini bildi ama 2. Hamileligimde bakti erkek dedi ama yine kızım olacak 😂 isin şakası yani inanmiyorum bende öyle seylere 🙄
Deniziimmm SweetB benim ilkini bildi düz ilerledi erkek evet ikinci daire olarak döndü ama oda muhtemelen erkek dendi detaylı da erkek denirse tamamız inşallah 🙏 bu arada bende pek inanmıyorum yüzük olayına 😊