EmirkaanBatuhan Meldadlk suyum fazla onun için yakın takipteyim inşallah 39 haftada olur ilk oğlum 38+5 de olmuştu ağrım ozaman gelmişti ama sezeryan oldum
BMA Meldadlk him kendi dedi ozaman benimde 1 hafta gerideydi persembe gittigimde yarin yada sali gidicem insaAllah doktora bakalim nasil eger hala ayniysa gerideyse 6-7 haziranda durucam eger normale dönmüşse erken olsun isticem
yagmurtpl Mavisannesi ben de sezeryan olacaksa 19mayısta olsun dedim ama pazara denk geliyor dedi doktorum 🙄
gayecee Meldadlk sezeryanın en güzel yanı bu biz 35+2yiz normal doğum diyor doktorumuz bakalım bebiş ne zaman gelecek Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
Mavisannesi yagmurtpl Doktorum aklınızda bi tarih varmı istediğiniz dedi benimde hep içimden 18 mayıs geçiyordu oğlum 28 mayıs kızım 18 mayıs olucak inşşallah🙏🏻
yagmurtpl Mavisannesi yaaa ne güzel, benim doktorum 15-17si arası yaparız dedi ama ben de 19mayıs 2019 cok uyumlu hem de milli bayramımız diye cok istiyorum, inşallah normal olursa kısmet artık 😊 tabiki en önemlisi sağlıkla doğmaları 🙏❤️
angelrosee Meldadlk evet kaşık ağrılarım oluyor ama rahatsız edici değil dinlenince benimde geçiyor ama tek sıkıntım çok kasılıyorum beni tedirgin edende bu bakalım yarın Doktorum ne diyecek
Smhtlha Meldadlk plesenta önde olduğu için erken doğum riskim var hep zaten bekleyebilirsek 38.haftada yani 25 mayısta alacaz dedi doktorum. Inşallah bekleriz o günü hep kasılmalarım var 🤦♀️