BMA Uzay biz 33 olucaz 00 itibariyle kaliyor 39 günümüz (sezertan oldugu icin)ama bizede cok hızlı geciyor 🙄bunu diyen bi tek benim galiba
NeslihanOner Uzay 30 dan sonrası geçmiyor derlerdi de inanmazdım 8 ay nasıl geçti anlamadım ama şu bir bir buçuk ay geçmek bilmiyor
Belinya Uzay evet yaa ama son demlerimiz o yüzden olabildiğince uyuyup eğlenmeye çalışmalıyız sonrasında pek fırsat olmicak maalum😂
Kmlc Uzay 33+1 olduk hem geçiyor hem geçmiyor gibi ben huzursuzum sadece bilinmezlik ve iyi anne baba olma endişesi sardı beni😔
Uzay Bence bole dusunme sen ince ruhlu bi annesin ki zaten böyle olmasan bu kadar hassas dusunmezdin 😊 ve biz kadinlar herzaman çok güçlüyüz💪👊👍
Nazoliii Uzay benim 2. Gebeliğim ne ara 31 haftalık oldum diyorum bi bakiyorum daha 8 hafta var gecmez gitmez simdi diyorum bune böyle 😂
Yigitalpinannesi Uzay Vallahi banada oyle sanki zaman durmus tek tek gun sayiyorum o haziranin son haftasi nasil gelicek bilmiyorum 😊
anneeylul Merhaba.. Bende 31 haftalik kervanindayim suan:) Neler yaptiniz veya yapiyosunuz.. Esyalari bakim urunleri kiyafetleri hepsi hazir mi? Yikayip utulemeye basladnz mi? Oruc tutmayi dusunuyosmnz?
xwprensesannesii Uzay ben 35+2 oldum ama hala kendimi 31 de falan sanıyorum çabuk geçiyor bana ya inşallah sizede böyle olur😂
Seymakayaoglu 31 haftaligim sanki 40 yildir hamileyim nedir bu büle yahu hicmi gecmez günler agrilarim var yoruldum artik gecsin istiyorum hic sabrim kalmadi allahim dahaaaaa coooook var :(
Kubradmrtnc 31 olduk bizde oğluşumla 🥰 çok duygusal ve stresli bir hamilelik geçirdim sürekli ağlamalı moddaydım 😒 Bazensede çok mutlu değişik hallere girdim korkum bebeğime kötü şeyler yansımaz inşallah yememe içmeme çok dikkat eden biriyim ve gerçekten ne ara 31 olduk anlamadım şimdi sabırsızlanıyorum bebeğime kavuşmaya zaman geçmez artık hayırlısıyla tüm bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde almak nasip olsun 🤲🏻 Allahın izniyle 🤲🏻😘