Veryhapymom Yaser27 ben hamile kalmadan önce ameliyat oldum,hamileyken nasıl yapılırki ağrı kesici bile içmiyoruz, anestezi alcaksın fln doktorun mu söyledi? Sen mi düşünüyorsun
Merakliana Yaser27 safra kesesini duymadm ama belfıtıgı için olan cok duydum. Yakınmda olmk xorunda kldı. Eger hayati risk tasıyorsa ameliyat ediyorlar ama tavsiyem bir sürü doktora sorun tek doktorla hareket etmeyn
Yaser27 Veryhapymom beni rahatsız etmiyor du daha önce başka bi ameliyat olmam lazımdı ikisini bi kaldıramaz vücudun dedi doktor sonra evlendim ve hemen hamile kaldım o yüzden olamadım
Tomurcuk18 oguzs Sezaryende anestezi alıyorsun ama aynı saniyede karnını kesip narkoz bebeğe gitmeden cıkarıyolar. Ameliyat daha farklıdır nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama 🙄
Tomurcuk18 oguzs Doktorun söylediği aynen şu şekilde. Narkoz bebeğe gitmeden kesip çıkarıyoruz. Saniyelik midir dakikalık mıdır bilemem. Sonuçta ameliyat gibi saatlerce narkozda kalmıyo bebek.
Veryhapymom 3 ) Hamilelik ile alakası olmayan ameliyatlar Hamilelik dönemi içerisinde en çok uygulanan ameliyat, apandisit ameliyatıdır. Bunun dışında mide perforasyonu (delinmesi), bağırsak, hemoroid (basur), safra kesesi gibi bir çok ameliyat,anne adayına yapılabilir. Aynı zamanda acil durumlarda hamilelik bulunduğu halde, mecburen yapılması gereken ameliyatlarda vardır. Bunlar trafik kazaları, travma, kesici aletten meydana gelen yaralanmalar, ateşli silah yaralanmaları, kırıklar, ortopedik ve beyin cerrahisi ameliyatları gibi ameliyatlardır. Hamilelerin ortalama %1 ile %2’sinde hamilelik dönemi içerisinde, hamilelik ile alakası bulunmayan bir nedenden dolayı ameliyat olması gerekmektedir. Yapılıyor diyor İnternet, tabi siz yinede dr. danışın, tartışmaya gerek yok, bşy daha öğrenmiş olduk. 😉
Yaser27 Veryhapymom teskkur ederim canım ağrılar artık dayanılacak gibi değil bugün bi gidip konuşacağız tekrar doktorla
R_Arslan Yaser27 arkadasim oldu canim hicbir sorun da yasamadi cok sukur hatta ben hamileyken nasil olacak diye sasirmistim. Rabbim sifa versin
Yaser27 R_Arslan âmin canım artık dayanılacak gibi değil ama dediğin gibi bi kaç doktora danışırız 3. Tremiser de olunmuyormus bizde 2 gün sonra 3. Tremiser e gireceğiz bakalım
Kbrkbrkbr Yaser27 konuştunuz mu acaba doktorunuz ne dedi? Biz de karar aşamasındayız doktor da ameliyat yapmaktan yana değil ama ben hastanede yatıyorum sürekli ve hiçbir şey yiyemiyorum başladığımdan beri 13 kilo kaybettim. Sizin doktorunuz ne önerdi acaba?
Glydn Yaser27 ben de burun ameliyatı olucam özellikle 3. Trimesteri bekletiyor daha 2 ye yeni girdim😢 2. De olmazmış adam profesör ve ikna edemiyorum. Şimdi 2 mi 3 mü peki bu bilgi karışıklığı neden?
Kbrkbrkbr R_Arslan sordunuz mu acaba benim de bu konuda olumlu örneklere ihtiyacım var 23. Haftadayım Ve çok sık ağrı atağı yaşıyorum. Lütfen bilgi alabilirseniz bizi de bilgilendirin
R_Arslan Kbrkbrkbr 2. Trimesterde 5 aylikken olmus amelyati hicbir sorunda yasamamis canim rabbim sifa versin
Yaser27 Kbrkbrkbr Ben şuan iyiyim canım biz doktora sorduk şuan olmaz dedi erken doğum riskine neden oluyormuş 2. Tremiser de olunmuyormus biz 3.tremiser e geçtik
Kbrkbrkbr Yaser27 2de de mi olmuyor dediler? Sizde kanala düşme durumu falan var mıydı? Kaç kez atak geçirdiniz?