Sumeyyehakilibrahimyilmaz Çift rahimliyim ve 25+5 günlük hamileyim ve dagumdan korkuyorum yeni evliyim ilk hamileliğim aranızda çiftrahimli olup doğumu iyi geçen varmı
Melekylcn Sumeyyehakilibrahimyilmaz merhaba bnde çift rahimliyim ilk doğumum 39. Haftada sezryn ile oldu acilmam olmadigi icin smdi 2. Hamileligim 34 haftalk hamileym bi sknti yok doktorum erken dogum riskinden cok cift rahimlilerde makat gelis oluyo demsti
Pamugum Sumeyyehakilibrahimyilmaz bende çift rahimliyim 32+5 haftalık hamileym şimdiye kadar çookk şükür bi sıkıntımz olmadı.
Sumeyyehakilibrahimyilmaz Melekylcn ay ben çok korkuyorum benim de erken doğum riski var ya Rabbim herkese yardım etsin
Gnl0606 Merhaba ben değilim ama bir tanıdığım çift rahimli.. oda 20 haftalık hamile ama ikinciye.. son aylarda karnının eğrildiğini söylemişti tek zorluk olarak.. sanırım birde sezeryan olmuş ama sebebi çift rahimmi bilmiyorum🤷♀️ Allah kolaylıklar versin ilk duyduğumda çok şaşırmıştım🙏 Ha birde bebeği ilk doğduğunda biraz yamukmuş ama şu an çok tatlı tombik birşey 😊😊anormal hiç bir şey olmamiş onda inşllh sizde de olmaz😊
Sumeyyehakilibrahimyilmaz Gnl0606 inşallah sağolun benimde erken doğum riskim var ve düşük riskini de vardı iğne vuruldum hep