Dilarak Sancaktepe Şehit Prof.Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine giden var mı? Önerebileceğiniz iyi bir doktor?
PnrGg Dilarak samandırada oturuyorum ama hiç o hastaneye gitmedim bende burda bekliyimde belki biri önerir iyi bi doktor😊
RdvnMlkn Dilarak gizem boz izceyhan var o iyi bide ozge kaymazı öneriyolar bn bi türlü randevu bulamadm
Dilanmurat Ben gdyrm çok memnunum orda dogumumu yapcam surekli aynı doktoru bulamysn ama hepsi cok guzel ilgilenyo özel hastane gibi ben özele gdydm oraya gectm devlet die içim rahat degldi ama gttkten snra kafamdaki soru işaretleri kalmadı
Dilanmurat Doktor olarkda özge kaymaz osman samet bey hıdır dalgıç genelde bunlara randevu bulup gttm memnun kaldm
feyzaa34 RdvnMlkn bende ya ümraniye eğitim araştırmada yada ilhan varankta düşünüyorum çok kararsizim
feyzaa34 RdvnMlkn anladım canım ama benim 3 arkadaşım ilhan varankta doğurdu hepsi çok memnun banada ümraniye yakın kararsizim o yuzden
Ozican Dilarak test yaptırmıştım bir kere Gizem boz var çok şeker çok konuşkan her sorduğuna cevap verir esprili böyle tatlı bir kadın öneririm 👌🏻