YusufKereminAnnesi Kızlar 11 haftalık hamileyim.Çalışıyorum hiç kendime bakamıyorum canımda hiçbişey istemiyor.Folik asiti de içmeyi unutuyorum .Herşeye karşı isteksizim içimdeki hevesler yok sanki .Mala bağladım ne yapmalı ???
Sara YusufKereminAnnesi 11 haftada cokumuzda oyle oluyo is yah olmuyor.14 Haryana karat olmamasi normal ama ondan sora mutlaka yediklerimize dikkat etmeliyiz.Kuru meyveler mutlaka tuketmeliyiz ❤😍
hande123 YusufKereminAnnesi ilacını alışkanlık haline getirmeye çalış unutuyorsan saatini kur . Şimdi mide bulantıları uyku falan olduğu için içinde isteksizlik olması normal ama korkma bebeğin senin kanından besleniyor . Ceviz fındık üzüm böyle çetez al iş yerinde atıştırmaya çalış en azından enerji verir sana 😃
jrarya YusufKereminAnnesi bizde 11. Haftamızdayız bende sağlıklı beslenemiyorum aslında hergün sebze yemeği yiyorum meyve mutlaka tüketiyorum ama kırmızı et ve tavuk etini bırakın yemeyi görünce bile mahvoluyorum doktoruma söyledim ilk üç ay yediklerinden beslenmiyo kanından depolarından besleniyo önemli olan üç ay sonrası dedi ama ilaçlarımı hi aksatmadım ona çok dikkat ediyorum sizde en azından folik asidi aksatmayın
DuruMelek YusufKereminAnnesi bende aynı durumdayım ama doktorum zorlada olsa aç durmamak adına bişeyler yememi önerdi. İnş kısa zamanda geçer
NecatiMerveCingz YusufKereminAnnesi biz bikere kaybettik çok istiyoruz allahın izniyle 22 hafta olduk bende çalışıyorum kaybetme korlusundan yumurta bile taşıyorum gerekirse🙈 bende bazen depresif oluyorum işten bıkıyorum ama inş geçicek zamanla