Zada89 Ağrım var diye acile gittim doğumhaneye alındım.. Ebe muaneye etti doğuruyorsun dedi şok oldum Bebeğim şuan küvezde durum kritik
Vildanpasal61 Zada89 Rabbim şifa versin canım benim Allah sanada güç kuvvet versin tez zamanda toparlanır bebeğin inşaallah Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏
Meryem2200 Zada89 gecmis olsun canim rabbim acil sifa verisn insallah bi an once kavusursun bebişine kac kilo dogdu 💛
GoncaKeskin Zada89 nasıl bir agrıydı canm Allah tez zamanda kucagına almayı iyileşmesini nasip etsin inşallah
Merveangel Zada89 allah yardımcınız olsun inş kucağınıza aldiginiz günler de gelir içiniz rahat olsun nasil agriniz oldu bizide bilgilendirirmisin cnm
kocisininprensesi Zada89 canım inşallah bir an önce kucağına alırsın yavrunu. Sağlıkla kavuşursunuz🙏🏻
Anneyimmmmm Zada89 canım benim inşallah sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini. Nasıl ağrıydı şiddetli mi
Zada89 Anneyimmmmm yorgun halsiz uyandim o yuzden butun gun dinlendim ama gece karnim kasilmis gibi oldu gerginlesti cok rahatsiz ediyordu belim agrimaya basladi dayanilmaz oldu birden ve acile gittik
Sevim55 Zada89 inşallah sağ salim bebeğini kucagına alırsın. Sen dimdik ol ki enerjin miniğine yansısın benimde riskim var yatıyorum sürekli
Gulendam34 Hayırlı olsun hiç merak etme görümcem üçüz doğurdu 28. Hafta da 1100 gramdi 3 ude şimdi 25 gündür kuvezdeler hergun daha güçlüler elinden geldiğince süt sagmaya bak başta gelmese de gelmeye başlayacak sabırlı ol dua et canım
mucizemm11 Zada89 Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın benim de erken doğum riskim var her günüm her saatim korkuyla geçiyor.. senin bir riskin varmıydı bebek kaç kilo doğdu ?